kolika je normalna velicina penisa

• Začetnik teme Začetnik teme Nadric
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinko, nije bitno koliki je, bitno je da je veseo i da je nemiran, da je vazda budan i spreman na akciju.

A sta bi ti ona batina lijena od 25, dok se pridigne sva krv se sjuri u njega i odmah ti se spava, zavrti ti se u glavi, neupotrrebljiv postajes i nista od radosti i uzivanja...

Evo neka anketa sa internet, prema gore su procenti muske populacije a horizontalno jesu centimetri u stanju erekcije, svako nek pronadje sebe ;)

29px5kj.jpg

И то без ерекције. Све испод 28, 30 је микро и за подсмех је. :D

Sad si ga dotuko ... :sad2:

Ali, dečku treba dati uputstvo (ukoliko odstupa od ovih sasvim normalnih pomenutih dimenzija) može kanapom okačiti o penis malo teži kamen ili ciglu i šetati dva sata dnevno. Tako će već kroz nedelju dana imati dobre rezultate ... :think:

Da vam ja sad nesto kazem mlad sam ali i pametan.Zensko svako bi volilo sto veceg(vecina zenskih).Ali one ne znaju da je preko 17Cm vrlo bolno pe....a.A ima zenskih koje citaju dosta forume i sto znaju svasta i znaju da je bolno preko 17Cm a isti na je od 12-16 je normalo.I nije bitno koliki je nego ci je,tehnika njeznos.Svako zensko sebe pocne pipat u 10 god a
12g to radi svaki dan i ako je njoj njezin srednji prst dovoljan onda je sve dovoljno preko 10Cm i da znate ljepse je kada joj lizete jer je Njima naj osjecajni dio Klituris a G-tacka je 12 Cm u Vagin.I ako je preko 12Cm ne sikiraj se bolan *** Samo treniraj i ljubi se i fataj ih Ja sam to jucer dozivio nosa grudnjak 7 i nema sta nismo radili sve osim onog jer nisam imo Durexa!
I ja imam 14god i 13Cm mi je kad je Eritiran a jos znajte kada ****.onda naraste jos bitno je da ti popu.. prije sex!Cao u bitite sretni bit ce to wHOOOOOOOOOO!:brus:

Da vam ja sad nesto kazem mlad sam ali i pametan.Zensko svako bi volilo sto veceg(vecina zenskih).Ali one ne znaju da je preko 17Cm vrlo bolno pe....a.A ima zenskih koje citaju dosta forume i sto znaju svasta i znaju da je bolno preko 17Cm a isti na je od 12-16 je normalo.I nije bitno koliki je nego ci je,tehnika njeznos.Svako zensko sebe pocne pipat u 10 god a
12g to radi svaki dan i ako je njoj njezin srednji prst dovoljan onda je sve dovoljno preko 10Cm i da znate ljepse je kada joj lizete jer je Njima naj osjecajni dio Klituris a G-tacka je 12 Cm u Vagin.I ako je preko 12Cm ne sikiraj se bolan *** Samo treniraj i ljubi se i fataj ih Ja sam to jucer dozivio nosa grudnjak 7 i nema sta nismo radili sve osim onog jer nisam imo Durexa!
I ja imam 14god i 13Cm mi je kad je Eritiran a jos znajte kada ****.onda naraste jos bitno je da ti popu.. prije sex!Cao u bitite sretni bit ce to wHOOOOOOOOOO!:brus:

Momče nisam te dobro razumeo ... Ako možeš to malo opširnije da objasniš :eek:

Vidim da se dobro razumeš u to pa bi me interesovao i odgovor na sledeće pitanje :

Da li se "piton" od 12-16 cm može potrošiti od učestalog kresanja ? Mislim ono, svaki dan nekoliko puta ... :think:

Momče nisam te dobro razumeo ... Ako možeš to malo opširnije da objasniš :eek:

Vidim da se dobro razumeš u to pa bi me interesovao i odgovor na sledeće pitanje :

Da li se "piton" od 12-16 cm može potrošiti od učestalog kresanja ? Mislim ono, svaki dan nekoliko puta ... :think:

momak ima 14 god....ni pravopis nije savladao a kamoli sexualno obrazovanje....vidis da je eritiran :D.....

Back