Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
izlize se pa u najboljim godinama npr oko 30 bude samo 10-12cm
zato ne treba preterivati u sexu![]()
Toga sam se i plašio.

Btw, koleginice, i dalje imate sjajne avatare ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izlize se pa u najboljim godinama npr oko 30 bude samo 10-12cm
zato ne treba preterivati u sexu![]()
a sto tako dzukacki?sta ti smeta mm i iz kog razloga si potegnuo moj privatni zivotNateraj muzza da ugradi silikone ili doda botox doq je vreme.
Toga sam se i plašio.![]()
Btw, koleginice, i dalje imate sjajne avatare ...![]()
aaaa ja sad videh da ste i vi dali otkaz na funkciju![]()
a sto tako dzukacki?sta ti smeta mm i iz kog razloga si potegnuo moj privatni zivot![]()
Po ovoj logici, nakon što se žena porodi njenom partneru praostaje samo da svoju glavu strpa unutra ne bi li je zadovoljio.U sustini normalan je onaj koji je 1cm duzi od prvog koji je oformio picic refleks.
Oformljena seksualnost nije isto sto i oformljen seksualni ritual,znaci mislim na ovo drugo.
Ako je neki 5 dodao puno na tom seksualnom planu , onda se on racuna....
Znaci posle nekog razvaljivaca sa 28, 13 ce moci samo da simulira u uglovima filing...
Po ovoj logici, nakon što se žena porodi njenom partneru praostaje samo da svoju glavu strpa unutra ne bi li je zadovoljio.
Po mom mišljenju, normalna veličina penisa je promenljiva koja zavisi od pola i konteksta. Mslm, muškarcu koji bi da se s njim diči pred drugima normalan je bar 4-5 cm manji od njegovog, koji je ekstra ("viđu kakav je moj, ljubi ga ti"); onome koji ga u samoći gleda (gladi) je normalan bar za 1-2 cm duži i deblji ("eh, da je samo malo veći"). Devojkama je sično tome onaj koji im je pri ruci da se s njime igraju uvek veći od normale ("dragi, veliki ti je, bojim se da ćeš me povrediti"); dok onaj od bivših ljubavnika može da bude samo mnogo veći od normale ("eh, sa kakvim sam ja bila, i još uvek ga se rado setim") ili mnogo manji ("ma mali prst je veći od tog kurčića, bila sam sa njim samo iz samilosti, i još uvek se kajem"), što uglavnom više zavisi od ličnosti i sećanjima na tog čoveka nego o njegovom mpo.
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
u ****** kakvo izlaganje. nije ni cudo sto je ovoliko puno frustracija kad ljudi ovoliko razmisljaju o jebachini.
misim osjetis zenu kako radi, zavalish joj kako si procijenio, iznabadash je ko ustashu nozem i sta tu ima da se filozofira?
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
Готово је. Што је нарасло, нарасло је.nteresuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?
plus treba meriti u ladnij vodi, bez glavica!И то без ерекције. Све испод 28, 30 је микро и за подсмех је.![]()
Da li je velicina penisa od 13cm normalna za 16 godina??
I obim takodje 13cm...![]()