kolika je normalna velicina penisa

• Začetnik teme Začetnik teme Nadric
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
До сад студије (доктори су мјерили) са највећим бројем мјерених људи - (Италијанска (3.500 младића) и Иранска(1500 људи)) показале су да је ФСЛ - максимално истегнут опуштени пенис (љењир одозго без притискања) око 11 цм Иранска и 12 цм Италијанска , тако да је то просечна дужина убацијућег пениса док је дужина максималног пениса већа за 2 цм - Италијанска - значи 14 цм (са претпоставком да млађи људи имају мање сала од старијих) и 3 цм-Иранска(старији људи) - 14 цм.
Њемци су мјерили БПЕЛ (мјерење са притиском на пубичну кост) пениса у 100% ерекцији (инекције које дјелују тако да су веће од БПФСЛ - максималног истегнутог пениса од пубичне кости ) и испалп је око 14.5 цм , а кад одузмемо 2 цм - 3 цм испадаоо 11.5 цм-12.5 цм убацујућег алата.

Дебљина
Па просечно према једној америчкој студији (испитаници су сами мјерили , без доктора) око 12цм -13 цм (3300 људи - не треба се озбиљно приступити јер су чланови сами мјерили, а знамо да људи воле да додају више , тако да је % мањи)
10 cm < 12 % - TANAK
10 cm -14 cm - 80.6 % - PROSEČAN
14 cm - 15.2 cm - 6.9 % - DEBEO
15.2 cm - 15.8 cm - 0.5 % - OGROMAN
15.8 cm > - 0.6 % - ?????????
Што се тиче моје дебљине објаснио сам на под-форуму , а значи да припадам овој ????????? групи .

Lepo ti rekla, nije te slagala, to i meni kaze.

U sustini normalan je onaj koji je 1cm duzi od prvog koji je oformio picic refleks.
Oformljena seksualnost nije isto sto i oformljen seksualni ritual,znaci mislim na ovo drugo.
Ako je neki 5 dodao puno na tom seksualnom planu , onda se on racuna....
Znaci posle nekog razvaljivaca sa 28, 13 ce moci samo da simulira u uglovima filing...

Ovo duzi 1cm znaci da mozete da koristite tehnike da bi povecali efektivnu debljinu, cista trigonometrija.
To je bolje resenje nego 1cm deblji , zato sto duze ostaje filing punjenja....

A u stvari sto ja vama to pricam kad vi to sve znate...

Samo eto slazem se sa covekovom zenom u potpunosti.

U sustini normalan je onaj koji je 1cm duzi od prvog koji je oformio picic refleks.
Oformljena seksualnost nije isto sto i oformljen seksualni ritual,znaci mislim na ovo drugo.
Ako je neki 5 dodao puno na tom seksualnom planu , onda se on racuna....
Znaci posle nekog razvaljivaca sa 28, 13 ce moci samo da simulira u uglovima filing...
Po ovoj logici, nakon što se žena porodi njenom partneru praostaje samo da svoju glavu strpa unutra ne bi li je zadovoljio.

Po mom mišljenju, normalna veličina penisa je promenljiva koja zavisi od pola i konteksta. Mslm, muškarcu koji bi da se s njim diči pred drugima normalan je bar 4-5 cm manji od njegovog, koji je ekstra ("viđu kakav je moj, ljubi ga ti"); onome koji ga u samoći gleda (gladi) je normalan bar za 1-2 cm duži i deblji ("eh, da je samo malo veći"). Devojkama je sično tome onaj koji im je pri ruci da se s njime igraju uvek veći od normale ("dragi, veliki ti je, bojim se da ćeš me povrediti"); dok onaj od bivših ljubavnika može da bude samo mnogo veći od normale ("eh, sa kakvim sam ja bila, i još uvek ga se rado setim") ili mnogo manji ("ma mali prst je veći od tog kurčića, bila sam sa njim samo iz samilosti, i još uvek se kajem"), što uglavnom više zavisi od ličnosti i sećanjima na tog čoveka nego o njegovom mpo.

Po ovoj logici, nakon što se žena porodi njenom partneru praostaje samo da svoju glavu strpa unutra ne bi li je zadovoljio.

Po mom mišljenju, normalna veličina penisa je promenljiva koja zavisi od pola i konteksta. Mslm, muškarcu koji bi da se s njim diči pred drugima normalan je bar 4-5 cm manji od njegovog, koji je ekstra ("viđu kakav je moj, ljubi ga ti"); onome koji ga u samoći gleda (gladi) je normalan bar za 1-2 cm duži i deblji ("eh, da je samo malo veći"). Devojkama je sično tome onaj koji im je pri ruci da se s njime igraju uvek veći od normale ("dragi, veliki ti je, bojim se da ćeš me povrediti"); dok onaj od bivših ljubavnika može da bude samo mnogo veći od normale ("eh, sa kakvim sam ja bila, i još uvek ga se rado setim") ili mnogo manji ("ma mali prst je veći od tog kurčića, bila sam sa njim samo iz samilosti, i još uvek se kajem"), što uglavnom više zavisi od ličnosti i sećanjima na tog čoveka nego o njegovom mpo.

u ****** kakvo izlaganje. nije ni cudo sto je ovoliko puno frustracija kad ljudi ovoliko razmisljaju o jebachini.
misim osjetis zenu kako radi, zavalish joj kako si procijenio, iznabadash je ko ustashu nozem i sta tu ima da se filozofira?

Back