aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
A mene ubija stvarno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ce danas ubiti ekonomija =)
a od sutra me cekicem po glavu tuch porodicno
Da li neko moze da me uputi kakva je procedura sa overom semestra ukoliko nemam OBA potpisa sa vezbi??
auuuu...ne znam bas da li su Prava tako lagan izbor![]()
Izasao novi spisak sa evidancijom, sad je potrebno samo 10 posto predavanja.
a sta je sa ljudima koji nemaju ni tih 10 posto, kako ce oni da overe semestar????![]()
Malo ljudi je išlo na sve 3 vježbe, tako da ima 30 bodova.
Ljudi, šta da vam kažem, naebali ste ako ne možete da ovjerite semestar... Vala, 10% je bilo stvarno mizerno zaraditi, znači svaki 10. čas da se ode na fakultet i provuče kartica...
a ja bas razmisljam da upisem prava jer se ne uci puno....
pa svugde moras da strebas. ali posto ja konkurisem i na medicinu i na prava po obavezama na fakultetu pravni je mnogo laksi....
ИСТО КО ДА НЕМАШ ОБА, А ТО ЗНАЧИ ИСТО КО ДА ИМАШ ОБА...
Купите, битно је да се то плати... и оверићете (с опроштењем).
Nekome moze vise da lezi da uci 1000 strana anatomije,a nekome 1000 str,lupam sad,krivicnog prava.....Ali,osnovna razlika je u tome sto medicina traje 6 godina,a pravo 4!!!!
Kolege, da li neko zna kada bi trebalo da se uplati druga rata obnove za II godinu?
mene ce danas ubiti ekonomija =)
a od sutra me cekicem po glavu tuch porodicno
Cestitam, svaka cast9 iz ek =)
Ne znam , al ne planiram da idem po to.
Vala, da su nam dali neku knjigu sa posvetom da imamo dobar prosjek bolje bi bilo nego bagljiva pohvalnica.Zašto? Ako te ima na spisku, imaš super prosek, zaslužuješ da ti daju nešto...
Jel neko polagao sad porodicno kod Panova?