Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi,ajde ako nesto neko zna o Miodragu Jovanovicu iz Uvoda.Cula ja da je fer i korektan,ali me zanima ako ej neko polagao kod njega da mi napise kako pista,sta najvise pita,sta je najbitnije i tako to...a inace naravno iz Kosuticeve knjige.
hvala unapred!

Jovanović je fenomenalan, ja sam kod njega u junu položio uvod, dobio sam 9 i za njega samo reči hvale. Izvlače se one kombinacije pitanja, ako kažeš najosnovnije prolaziš, ... ne menja pitanja, ali je krajnje korektan, stvarno se potrudi da podpitanjima od svakog izvuče maksimum...
naravno, kao i svi profesori, insistira na tumačenju...

Hvala na obavestenju, nije bas prijatno. Samo mi reci jel se kod njega izvlace pitanja ili ne, i da li dugo traje ispit?
On postavlja pitanja. Ako vidi da znas ubrzava odgovaranje na tim delovima..Onda pokusava da te zezne na bilo cemu drugom.Uglavnom, sav je neki zloban. Samo gleda da zezne,da ti spusti.Eto bolje da sam ti istinu rekla, da budes spremna.. samo zakon radi, on na tome insistira najvise, i tu pokusava da uhvati.

@Soft, posto si ti tako dobar, svima odgovaras, da ja tebe sada pitam kako je tebi na pravnom?
koja si godina, sta polazes, kako ti ide?
opleti slobodno... ;)

Jа се не жалим...

9 iz ek =)
kad sam skinula bedu sa grbace..=)

Је л уме она Александра да да више до девет?

ima li kod Jelića iz Građanskog krug pitanja
koje stalno vrti

Земљишне књиге су једно сигурно питање, а за остало не знам.

Jos kako kazu, "dodela nagrada" :) pomislis ko zna sta je.. :D kad ono..

Нема се параz:mrgreen:

Jes nekoliko mojih prijatelja... I svi se žale...

Што? Је л једе људе?

Da se pohvalim, 10 kod Žike...

БРАВО ШМЕКЕРУ! Буће од тебе нешто!

Molio bih sve koji budu imali testove kod Draškić Marije da pitanja postave ovde...hvala

Придружујем се колегиним молбама...

necu da se hvalim, ali 10 uvod :) :) :) :) :)

ООООООООООООООоооо! Види колеге! Браво, браво. Сад имаш убрзање, само тако настави.

Ljudi,ajde ako nesto neko zna o Miodragu Jovanovicu iz Uvoda.Cula ja da je fer i korektan,ali me zanima ako ej neko polagao kod njega da mi napise kako pista,sta najvise pita,sta je najbitnije i tako to...a inace naravno iz Kosuticeve knjige.
hvala unapred!

Добар је.

E, jel zna neko kad pocinje II semestar?

А зна ли неко да ли је тачна прича да ће због Универзијаде јунски рок бити у мају?

Danas sam položio ekonomiju kod Labusa... Kakav gospodin, iako mrzim njegovu politiku i stranku... Čovjek je neviđen...

Oko 20 nas je polagalo, samo je jedna osoba pala!!!

Od pitanja, pita sve.

Takođe, s obzirom da se preko 50% posto pitanja prepliću (da ne kažem sva), slobodno možete da povezujete, u okviru istog da pomenete i objasnite drugo (ja mislim da sam danas pitanjima bilans imovine, oportunitetni trošak i izvori investiranja investicija prešao dobar dio pojmova koji konkreno nije sadržan u lekciji).
Dalje, ponašajte se normalno i nemojte se uzrujavati i nervirati jer - razloga nemate. Pomaže ako se zbunite...

Visoka prolaznost sve govori. Svaka čast čovjeku!

da li neeeko moze da mi pomogne oko prijemnog za pravni..tj ooko istorije...jel trebaju da se uche one gluposti....tipa kako prave vatru govore..kako su se razvijali....etc...(=

Prijateljice, ne da ne treba, nego će ti to isključivo i biti.

Koliko se sjećam, ja, vrsni poznavalac istorije, imao sam 3 boda.

Sjećam se da mi je bilo pitanje koji je vizantijski car poginuo u uličnim borbama....

Poslednja izmena:
Danas sam položio ekonomiju kod Labusa... Kakav gospodin, iako mrzim njegovu politiku i stranku... Čovjek je neviđen...

Oko 20 nas je polagalo, samo je jedna osoba pala!!!

Od pitanja, pita sve.

Takođe, s obzirom da se preko 50% posto pitanja prepliću (da ne kažem sva), slobodno možete da povezujete, u okviru istog da pomenete i objasnite drugo (ja mislim da sam danas pitanjima bilans imovine, oportunitetni trošak i izvori investiranja investicija prešao dobar dio pojmova koji konkreno nije sadržan u lekciji).
Dalje, ponašajte se normalno i nemojte se uzrujavati i nervirati jer - razloga nemate. Pomaže ako se zbunite...

Visoka prolaznost sve govori. Svaka čast čovjeku!

Prijateljice, ne da ne treba, nego će ti to isključivo i biti.

Koliko se sjećam, ja, vrsni poznavalac istorije, imao sam 3 boda.

Sjećam se da mi je bilo pitanje koji je vizantijski car poginuo u uličnim borbama....

uuuuuuuh....pa zashto i to treba da se zna...kako su se hranili.......ahhhhh....gluposti....hvala u svakom sluchaju....znachii ....da krenem sa bubanjemmm....(= nadam se da tjemo se sresti na pravnom((((=

Back