Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitanje za one koji uce porodicno: da li ste videli ispitna pitanja, i da li ucite poslednjih 5 sa liste? ( a iz knjige M.Janjic-Komar su)

U vezi sa tim, pitali smo Novakovica na vezbama, ali nije mogao sa sigurnoscu da kaze da li su ta pitanja neophodna i da mu se obratimo posle raspusta, jer ce se jos raspitati... A kaze da ta knjiga nije obimna(oko 40ak strana) i savetuje da je procitamo...Pa sad... Javljam se sa preciznijim informacijama, cim ih budem imala... z:poz:

Ja sam cula da kartice sigurno nece gledati..Ne znam kako ce se onda overavati semestar..:-I

U vezi sa tim, pitali smo Novakovica na vezbama, ali nije mogao sa sigurnoscu da kaze da li su ta pitanja neophodna i da mu se obratimo posle raspusta, jer ce se jos raspitati... A kaze da ta knjiga nije obimna(oko 40ak strana) i savetuje da je procitamo...Pa sad... Javljam se sa preciznijim informacijama, cim ih budem imala... z:poz:
E hvala ti :) videcemo sta ce biti..

Bugy, samo Jelic pita svoju knjigu, Hiber i Antic ne...a ko polaze kod Jelica je l' mora da uci ona ispitna pitanja iz Anticeve? I jos da priupitam, ko uci gradjansko iz Vodineliceve knjige 77. pitanje jeste samo taj pasus naucili? (Na)cula sam da to treba da se dopuni iz Anticeve knjige, bar ko kod Jelica polaze jer je on na predavanjima odatle predavao (?!?)

Back