**Sweety**
Zainteresovan član
- Poruka
- 164
Da li je neko nacuo nesto o tome kad izlazi raspored za aprilski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На шта тачно мислите, колега?
Знате ли, којим случајем, када ће нам бити познати испитивачи у јунском испитном року и да ли је могуће, преко парламента убрзати?
Како може да евидентира неког ко није присутан?![]()
Mislim na ono što je dekan rekao kada smo išli na Kosovo u petak, da niko nije smio da ide sem nekolicina profesora iako su svi pozvani. Žika a i Vuletić se najviše duvaju da su srbende pa cvrc, ni jedan ni drugi se nije pojavio. Žao mi je zbog Žike, al rekli su mi da on tako uvijek...
Lako ... prozove, ako taj neko nije prisutan, on evidentira da je odsutan...
![]()
Знам, колега, шалим се
Ма не верујем! Ко је толико докон да прозива студенте на сваким вежбама, а на крају крајева вежбе постоје због нас и у нашем је интересу похађати их. А ко неће... његов проблем! Факултет НЕ ТРЕБА ДА БУДЕ ШКОЛА, у којој ће неко да те јури и води рачуна када си и да ли си долазио.
Не вјерујем! Па добро, немојте бити искључиви, можда су људи имали заказане обавезе па нису могли. У крајњој линији не значи да је неко, ко није отишао на Косово и Метохију, квазисрбин.
Ni meni se Stanković ne svidja. Previše je uštogljen za moj ukus,ali dobro.
Ne evidentira prisutne. Medjutim,pošto se ceo čas svodi na ispitivanje,ako nisi tu,a prozove te da odgovoriš na postavljeno pitanje,upisuje minus kao da ne znaš.
nemoguće je da su svih 107 profesora i asistenata imali obaveze van fakulteta, a samo ih 5 išlo. To je dekan tvrdio :a ne jada nam niko ne treba... Kapiraš?
nije bio antic
Не могу да верујем! То ми не личи на њега. Немојте да се љутите, колегинице, али имате ужасан аватар.![]()
Ко је толико докон да прозива студенте на сваким вежбама...
Zato je bulajićka vrh![]()
Vuletic proziva svaki cas i smemo da imamo samo jedan izostanak...
Па Ви, колега, дођите код Ракитића на вежбе. Узгред проф Бован рече да није уреду да се студенти избацују са вежби; нарочито они самофинансирајући. За шта они плаћају? И мислим да је то стварно О.К. Ово је факултет, а не основна школа, а факултет НИЈЕ ОБАВЕЗАН и подразумева присуство ОЗБИЉНИХ И ЗРЕЛИХ ЉУДИ, који знају шта, како и када раде, тако да је оптерећивање долажењем на вежбе заиста сувишно. Исправите ме ако грешим.
Grešite iz prostog razloga što oni koji su redovni na spisku ne mogu i ne smeju da se izbace sa vežbi. Takva su pravila. Možda je sa pragmatične strane,vaš stav ispravan,ali zakon je zakon. A to što ga krše oni koji ga donose,to je njihov problem,a ne studenata koji moraju da trpe teror dezorganizacije, samovolje,potpune autonomije svake šuše na fakultetu.
Kada se profesori budu otvorili prema studentima i budu ih poštovali kao individue,a ne čopor logoraša koji vrede samo kao broj indeksa,mogu zahtevati odgovorno i savesnoi ponašanje od njih. U tom slučaju,imaju pravo na izvesne sankcije. A pošto nam gotovo ništa ne pružaju (ni oni,ni birokratija na fakultetu ( hvala bogu pa izuzeci održavaju čast i ntegritet ove ustanove)) ,nemaju pravo ništa ni da traže zauzvrrat.
Knjiga iz ustavnog još nije izašla,a kolokvijum je u ponedeljak. Stanković kaže: Snadjite se,nadjite od nekog starijeg knjigu,kupite iskopiranu,nadjite skriptu. Ako hoćemo da budemo da budemo pravnici,hajde da budemo do kraja. To znači da mene moj nastavnik podstiče na izvršavanje krivičnog dela kopiranja knjige koja je zaštićena zakonom,ili da kupim već postojeća nelegalna izdanja.
Hvala bogu,pa zakon i pravila važe samo do one tačke kada odgovaraju onima koji su u vlasti(kakva god ona bila)