Moze da se menjaju aistenti iz istog predmeta koje smo dobili. Ja sam dobila nacionalnu kod Gligicke i prebacila sam se kod Rakitica, oboje su dozvolili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам сигуран, поштовани колега, да је забрањено премештање са вежби у случају кад хоћеш да вежбаш ИСТИ ПРЕДМЕТ, али код другог вежбача. Када смо већ код поштовања закона ја рекох, колега, да је проф. Саша Бован рекао да се студенти не смеју избацивати са вежби, он је, узгред речено, председник дисциплинске комисије. Kada se profesori budu otvorili prema studentima i budu ih poštovali kao individuе-слажем се, колега, али молим Вас да пазите на разлику индивидуе и личности. У крајњој линији то је изузетно тешко чинити на факултету који има 2000 студената
Уџбеник ће данас (у петак) изаћи, па гледајте да спремите до понедељка, шта друго да вам кажем?.
Бирократија је изузетно љубазна, немојте тако, нарочито старији господин на шалтеру![]()
Nije bitno da li ću ja spremiti do ponedeljka. Nije u tome stvar,već u principu. Dobro,a kako je onda mogao da ispituje u ponedeljak , ako knjga izlazi danas. Nije ni bitno. Očigledno da se ne razumemo,jer ja pišem o jednom,a vi o potpuno drugom.
A što se tiče vežbi,ja sam se nadovezao na vaš komentar koji je bio usmeren kao odgovor kolegi koji je kritikovao Vuletića što izbacuje nakon 1 izostanka. Vi ste Vuletića u istom opravdali,i pitali da li grešite. Ja sam napisao zašto grešite i zakonski i principijelno,bez sumnje da vi to isto znate. Samo sam podsećao. A naravno da podržavam principijelno (iako nije legalno) svako izbacivanje koje je prouzrokovano nekom izraženom nedisciplinom,ali momak nije pisao o tome već o izostancima.
A to što se na fakultet upisuje 2000 studenata nije moj problem,već fakulteta i države. To su oni odredili,a ne ja,tako da to nikako ne može biti izgovor za bilo kakve organizacione propuste i nedoslednosti. A to isto tako ne opravdava stav : Snadjite se sami!
Da li je i problem studenata što se pola profesora medjusobno ne podnosi,pa treba da gledaš u pasulj ko će da ti padne,da ne bi učio iz ove ili one knjige itd,itd...
aj mojne mi dirate komšiju ...![]()
koliko ukupno primaju studenata na pravni?i koliko je vama trebalo bodova za upis.valjda cu vam biti buduci kolega![]()
koliko ukupno primaju studenata na pravni?i koliko je vama trebalo bodova za upis.valjda cu vam biti buduci kolega![]()
Primaju sve koji se prijave, zato što je naš fakultet mašina za ždranje para ... tako da, opušteno ...![]()
ipak, imajmo na umu da je Sluzbeni glasnik izdavac godine....
ipak, imajmo na umu da je Sluzbeni glasnik izdavac godine....
hehe,hvalaPrimaju sve koji se prijave, zato što je naš fakultet mašina za ždranje para ... tako da, opušteno ...![]()
Onaj naš dekan je kralj, juče smo trebali da raspravljamo o udžbeniku iz nacionalne i ladno je otišao na skijanje....
Ljudi da li neko zna kada ce vise ovaj raspored za april?