Ја колико сам разумио писмени се ради само код Мирковића. Можете Ви да издејствујете да они
питају по оба уџбеника али колико ће се тога стварно придржавати? Ви ако можете да поставите неко питање, питајте да ли је могуће да што пре сазнамо имена испитивача?
Стварно је некоректно да нас стављају у овакав положај.
Mislim da je to maksimalno što možemo da učinimo. Teško da možemo zabraniti jedan udžbenik. Tačnije nemoguće. Znam, znam, UVIJEK će profesoru biti milije da se odgovara iz njegovog udžbenika, i što bi kod jednog dobio 6, kod drugog ćeš 8.
Jedino rešenje je promjena ispitivača. Ali, nažalost, dekan o tome neći ni da čuje. To je ukinuto upravo zbog glupavih novinskih priča "kako profesori pune džepove" sa promjenama. Čak i ovo, da možemo da mjenjamo posle trećeg puta, najvjerovatnije će biti ukinuto u narednom periodu.
Osim toga, kako da dekan odluči po čijem udžbeniku će da se uči? Ne može da kaže, ajde napišite vi svi knjigu, pa najblja će biti uzeta, to bi malo nepravedno bilo. Osim toga to je biznis. Recimo, košutićeva knjiga je prodata čitava i tiražu od 1000 čini mi se, 1000 * 1000 .... Velika svotica para
E,vala neću da učim ništa što ima u nazivu JUGOSLOVENSKO!

Ne diraj mi Jugu.....
Sanja je Vrh, imao sam 4+ kod nje i dobio na ispitu 10. Doduše zahvaljujući 105 bodova koje sam imao više nego 4ci. Moj drug bosanac je imao 3, a jedna drugarica 4 pa su oboje pali kod Sime....
Što se imena ispitivača tiče, prvo sada mora da se završi prijavljivanje za ovaj rok koje traje do 20tog, pa da se pojave liste, pa tek odna, a prođe mjesec dana... Što nije malo...