Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Još malo,pa je poklon. Ograničena ponuda

Da je ograničena, jeste, ja sam je uzeo i ondam zatim je nestalo, došao jedan paket, a jutros još jedan... Iako piše, tiraž, 2000 primeraka :D

***. Forum Žika Bujuklić je koštao 1600 dinara a imao je 750 strana, šarene korice, bezbroj slika i papir je kvalitetniji bio, a isto ga je štampao Službeni Glasnik. Šta je ovo, da nije nestašica mastila i papira?

Pa Hari Poter ispada jeftiniji :(

Ja sam se šalio,nesvestan da je to istina. čuo sam da je planulo. E,pa razlika je u tome što oni znaju da Forum nije obavezan i da ljudi ne moraju da ga kupe. Samim tim,računaju da bi mnogo visoka cena odbila potencijalne kupce.. Dok,sa druge strane znaju da ti Ustavno treba kao hleb i da moraš da ga kupiš,jer u startu kasne mesec dana,a sve se polako zahuktava.. To ti je klasičan primer monopola

Ja sam se šalio,nesvestan da je to istina. čuo sam da je planulo. E,pa razlika je u tome što oni znaju da Forum nije obavezan i da ljudi ne moraju da ga kupe. Samim tim,računaju da bi mnogo visoka cena odbila potencijalne kupce.. Dok,sa druge strane znaju da ti Ustavno treba kao hleb i da moraš da ga kupiš,jer u startu kasne mesec dana,a sve se polako zahuktava.. To ti je klasičan primer monopola

Ja bih rekao da je o klasičan primjer lopovluka...

paaa...s obzirom da je sociologija od 200 strana 800din....hmmmm

Пре свега социологија је штампана на хрватском. Ко је био на једном од првих предавања поштоване проф. Хасанбеговић могао је чути да образовање кошта те да то морате имати у виду, драге колеге
Молим Вас, колега, откуд Вам то да код нас има монопола?:mrgreen:

Пре свега социологија је штампана на хрватском. Ко је био на једном од првих предавања поштоване проф. Хасанбеговић могао је чути да образовање кошта те да то морате имати у виду, драге колеге
Молим Вас, колега, откуд Вам то да код нас има монопола?:mrgreen:

Ima monopola kako nema, jesi čuo, Beograd na novom Monopolu :D : D :D

Ko je taj famozni čikica, nikako da ga vidim a svi o njemu pričaju...

Eee da su ostale knjige 200 str. dao bio ja za po svaku 2000...

Ladno sam dobio Vasićku ... pa, ja uvod nikad neću položiti!

Па шта? Откуд Вам то? Чему тако мало живота у Вама? Она је, мене ако питате, један од бољих професора. То да једе живу децу су празне студентске приче. Ако учите по уџбенику поштованог проф. Кошутића немојте падати у очај јер Вам то НИ МАЛО неће умањити шансе.

Па шта? Откуд Вам то? Чему тако мало живота у Вама? Она је, мене ако питате, један од бољих професора. То да једе живу децу су празне студентске приче. Ако учите по уџбенику поштованог проф. Кошутића немојте падати у очај јер Вам то НИ МАЛО неће умањити шансе.

Hvala na ovim rečima... ali, više je onih koji me sažaljevaju:mrgreen:

Hvala na ovim rečima... ali, više je onih koji me sažaljevaju:mrgreen:

Hисам ја то река да бих Вас охрабрио већ што стварно тако мислим. Исто важи и за проф. Хасанбеговић. Она, веровали или не има НАЈВЕЋИ ПРОЦЕНАТ ПРОЛАЗНОСТИ, истана строга је на предавањима, али је, кажу, коректна на испиту. А и зашто би било ко од њих загорчавао живот студенту? Она воли прецизно и квалитетно изражавање што значи избегавати: оно, значи, мислим, брате, овај,онај, гистро, шатро, лудило, кома и остале НЕакадемске изразе.

Back