Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam položila 3 ispita kod cetinić i svaki put je bila jako korektna prema svima...
čak se jednom i zgranula na neku devojku zbog toga što joj je zvonio mob, a kada je profesorka 5 puta pitala čiji mob zvoni ona mučenica ništa nije smela da kaže...a ipak joj je dala 10...

Hvala puno, takodje puno srece u predstojecem ispitnom roku. Sto se mene licno tice, ne kazem da je ustavno lako, ali su previse digli buku oko toga, nije ono bas toliko obimno imajuci u vidu da je pisano velikim fontom, sa sirokim marginama i naravno cirilicom. Kao sto rece jedna moja koleginica, ko je malo bolje upoznat sa politickom pozornicom, lakse ce spremiti taj ispit.

Micotakis:
Hvala puno, takodje puno srece u predstojecem ispitnom roku. Sto se mene licno tice, ne kazem da je ustavno lako, ali su previse digli buku oko toga, nije ono bas toliko obimno imajuci u vidu da je pisano velikim fontom, sa sirokim marginama i naravno cirilicom. Kao sto rece jedna moja koleginica, ko je malo bolje upoznat sa politickom pozornicom, lakse ce spremiti taj ispit.
Ja bih jos dodao da je knjiga razumljiva za razliku od nekih drugih tako da se lako moze nauciti ako sednes i zagrejes stolicu.

A kome Ustavno nije tesko palo ? Pogotovo ono uskadjivanje sa ustavnom poveljom ,pa ove izmene pa one izmene ucila sam iz 3 knjige :( a sto se tice tih zadataka iz naslednog ja sam imala zadatak kad sam polagala ni ja nisam isla na predavanja niti sam ih vezbala za ispit ali sam dobro spremila materiju i uradila sam ga bez problema mada davno je to bilo . . .sad verovatno ne bih znala .

Daleko od toga da je lako. Ali ne treba dizati buku oko ustavnog, ima mnogo tezih ispita, i obimnijih, ovo je ipak nesto uopsteno, sto bi trebalo da bude poznato svima, posebno onima koji su dobro spremili Uvod u pravo.

Ja sam vezbala Nasledno, polozila ga, i zadaci su mi poprilicno zanimljivi. Ali ne znam na koji nacin bih mogla da ti pomognem. Ja sam u Bg.

Ratomira:
Ja sam na Pravnom u NS.

Jel moze neko, ko je siguran da zna, da mi objasni, pokaze ZADATKE IZ NASLEDNOG PRAVA?

Imam ispit u oktobru. Posto radim nisam mogla prisustvovati predavanjima gde su se prakticno radili ti zadaci...

Pomoc!
Pronadji skriptu iz naslednog prava od nekog sa BG pravnog - tu imas sve zadatke i resenja... Previse je lako i garant ce nauciti!!!! Slomi nogu! :-D

Sto se tice zamrzavanja godine, tj. bolesti, zaista treba da je, ne daj boze, neka teza bolest. Skoro je jedna koleginica po drugi put obnovila II godinu, jer njeno lecenje od tipa 4,5 meseci nisu prihvatili ni pod razno. Njima treba bas neka jaka dijagnoza, nisu normalni. Bolje bre da si zdrav, je*es fakultet, da izvinete!

Back