Ja.Klaudije!
Obećava
- Poruka
- 57
Izvinjavam se kolegiNICI Micotakis. Ne znam zasto, ali nekako mi je muski zvucalo... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih jos dodao da je knjiga razumljiva za razliku od nekih drugih tako da se lako moze nauciti ako sednes i zagrejes stolicu.Micotakis:Hvala puno, takodje puno srece u predstojecem ispitnom roku. Sto se mene licno tice, ne kazem da je ustavno lako, ali su previse digli buku oko toga, nije ono bas toliko obimno imajuci u vidu da je pisano velikim fontom, sa sirokim marginama i naravno cirilicom. Kao sto rece jedna moja koleginica, ko je malo bolje upoznat sa politickom pozornicom, lakse ce spremiti taj ispit.
Pronadji skriptu iz naslednog prava od nekog sa BG pravnog - tu imas sve zadatke i resenja... Previse je lako i garant ce nauciti!!!! Slomi nogu! :-DRatomira:Ja sam na Pravnom u NS.
Jel moze neko, ko je siguran da zna, da mi objasni, pokaze ZADATKE IZ NASLEDNOG PRAVA?
Imam ispit u oktobru. Posto radim nisam mogla prisustvovati predavanjima gde su se prakticno radili ti zadaci...
Pomoc!
AngelAngel:Ja sam u sept. polozila kod Vucicke ali na pocetku roka! Zena je vrh! Pita samo osnovne stvari! Ali stvarno... Ja bezala od nje 9 meseci i na kraju resila da se sama uverim u to kakva je... I odusevila me je. Samo budi fina i prirodna...
Pozdrav!slatko volim :)):@Ratomira-- je l bi mogla da ukljucis opciju za privatne poruke, da ti posaljem pp ?
Dolcenera:Da li znate da li moze jos uvek da se zamrzava godina na faksu i koji su uslovi?
*Zvoncica*:Ljudi hoce li ili ne biti oktobra 2?S obzirom na to da so godina upisuje do 15.10.?
Sta vi milsite?Meni je jedan asistent rekao da cce biti...ali opet...