Sve je to relativno. Ne mora da znaci ni da je stari sistem uzasno los,a ni da je ovaj novi nesto previse dobar. Sve, u krajnjoj liniji, zavisi od profesora i od studenata,koliko su ono spremni da promjene svoj pristup radu. A to sto je nas fakultet donio novi statut i sto je odluceno da su predmeti jednosemestralni-to mozemo da okacimo macku o rep! Sve je ostalo isto,samo jos malo gore. Studenti su izgubljeni jer im je ostala skoro jednako obimna materija,a duplo manje vremena,i dalje ih se upisuje po 1500 i neka mi neko objasni koji ce to profesor u takvim uslovima da ocijeni njihove"aktivnosti na casu",profesofe,cast izuzecima,boli uvo za studente i za neki prisniji odnos sa njima...ma da ne nabrajam probleme. Nemojte me pogresno shvatiti,ja volim nas fax,ovo su problemi koji se ne ticu samo njega,jednostavno kao drustvo nismo dovoljno zreli da prihvatimo nesto novo,a da to ne izopacimo i svako sebi naprave odgovarajucu verziju toga. I zato sam srecna sto sam bila u poslednjoj generaciji po starom statutu jer sam sigurna da ko zeli moze steci vrsno obrazovanje i po starom sistemu.pozz