Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dugo nisam bila na forumu, ali vidim da nisam nista propustila, cak sto vise smejem se citajuci neka nebulozna pitanja! Vi ljudi ocigledno ne znate sta vas tek ceka, cim bi sad da ucite??? Alooo, prijemni ispit je kontrolni zadatak u odnosu na ostale ispite. Tako da bi vam toplo preporucila da se manete nekih pitanja, bice vam puna glava od oktobra! Uzivajte bre, alo! Ne mogu da verujem! Ja koja imam da spremam ustavno od 700 stranapa knjigu nisam takla jos, samo je onako gledam, i povremeno mi sluzi da preskocim koji obrok, jer mi se smuci, a vi brucosi bi da uciteee??? O gospode boze, stvarno cu svasta da procitam!!!

I da...cula sam komentare da su najlepse devojke na pravnom, a za momke..i ne bas. Mada naravno da ima lepih kolega! Steta sto nismo organizovali neki "mister", pa da prilozimo koleginici rezultate :-) Posto vidim da ne moze da spava zbog toga :-)

Opustite se i uzivajte, to vam nije prvi rasust u zivotu, ali jeste najduzi, najlepsi i zadnji!

Zika trazi puno, nisam polagala kod njega, ali znam da je zahtevan, ispit mu traje od jutra do mraka. E sad ti najbolje znas koliko si spremila rimsko, ako je to dobro, onda nemoj da menjas. Ako si vise za pismeni deo, predji kod Milosevica, mada i tamo nikad nisi nacisto, jer uvek moze da te dohvati Vuletic :-(

Micotakis:
Zika trazi puno, nisam polagala kod njega, ali znam da je zahtevan, ispit mu traje od jutra do mraka. E sad ti najbolje znas koliko si spremila rimsko, ako je to dobro, onda nemoj da menjas. Ako si vise za pismeni deo, predji kod Milosevica, mada i tamo nikad nisi nacisto, jer uvek moze da te dohvati Vuletic :-(

videcu.... na testu mi predstavljaju problem lat. izreke kojih ima poprilicno!!!
ne znam da li Zika i to ispituje?! hvala,u svakom slucaju :)

j.sander:
videcu.... na testu mi predstavljaju problem lat. izreke kojih ima poprilicno!!!
ne znam da li Zika i to ispituje?! hvala,u svakom slucaju :)
ne pita zika latinske izreke.u sustini,ne pita nikakve sitnice i cake,pita stvari koje su vazne,onako te seta po knjizi,sto je dobro,moras da povezujes stvari.ma dobar je on.
nego,je li moze neko da mi prenese svoja iskustva sa polaganja STVARNOG kod HIBERA?sta ne pita,je li test pun caka kao sto se prica,trazi li da se recituje i tako to,znate vec sta interesuje studenta:) hvala.pozz

[QUOTEnego,je li moze neko da mi prenese svoja iskustva sa polaganja STVARNOG kod HIBERA?sta ne pita,je li test pun caka kao sto se prica,trazi li da se recituje i tako to,znate vec sta interesuje studenta:) hvala.pozz[/QUOTE] I bas niko nije polagao kod njega?!:(

Nesto ovo ne citirah dobro,ali nema veze.J.SANDER nema na cemu,ako si naucila bice to super,Zika nekad daje vecu ocjenu nego sto neko zasluzuje ali se stvarno trudi da ne da manju,a pogotovu da ne obori nekog bez razloga.Pokusaj da dobijes neku visoku ocjenu,znam da je glupo ali na nasem faksu ostali profesori mnogo vole da gledaju prethodne ocjene,a omiljena im je:"Pa kolega,zasto samo 6 iz rimskog?" DEBILNO!!!!

Ja imam grozna iskustva sa polaganjem kod Hibera, ali gradjanskog prava. Upravo zbog toga testa,koji u sustini nije nista specijalno, ali on to pregleda otprilike,pa ko ima srece. Moj drug je polagao u junu stvarno kod njega, jos mu je bio uslovni, i kaze da je test jako tezak, da se moraju uciti i fusnote cak. Mada on nije perfektno spremio. I da, nisam sigurna, proveri ipak, da ne bude da sam te naplasila, ali kazu da se mora uciti u septembru i novi Zakon o hipoteci kod Hibera.Tako da ne bi bilo lose da pogledas negde na netui cisto procitas nesto o tome.
Valjda ce ti jos neko reci nesto vise o ovome.

E ljudi jel zna neko kada je prijavljivanje za septebarski rok 2. za one koji su upisali 2006/2006-onaj bolonjski hibrid :) ,drugarica mi je rekla da je prijavljivanje vec bilo kada su se prijavljivalu ispiti za septebar 1,ali to mi je potpuno nelogicno dase priajvljuje za oba roka odjednom :confused:

Ne verujem da je moglo biti prijavljivanje u isto vreme za 2 roka.Ali proveri na ovom broju 3027-675 ako uopste ima dezurnih. Ako je zaista bilo,mozes da prijavis svakako, ali ces morati da dajes novac za naknadnu prijavu. Mada proveri,nemoguce mi da je odjednom sve.

Micotakis:
Joj,kome pricas, meni je stvarno bas skroz nezanimljivo. Ustavno jeste obimno, ali bar je zanimljivo. Ovo ubija na mesto. Jos kad sve to ucis na +40 stepeni, sve to bude jos gore i teze:-(
Kog si dobila iz Ustavnog?
Dobila sam Markovica,za 31. To mi je nesto bas rano,jos sam u mislima na moru,a treba za 20-ak da izadjem na ispit od 700 strana...hehe Neka hvala!Mada mi to vjerovatno nije najpametnije jer necu stici ni posle za oktobar,a moram da cistim godinu,ali dobro.Strah me je od Hiberovog testa,kazu ljudi da sam trebala kod Jelica,ali posle onog haosa u junu sam rekla da ubuduce izlazim ko mi dodje! Nego,je li znas ti ili neko drugi,hoce biti oktobar 2 ove godine?Znam da vjerovatno hoce ali ko zna!

Oktobar 2 se svake godine posebno odobrava (kao oni su dobri pa nam daju cetvrti rok a normalno je da ga imamo) pa se ne zna da li ce biti, ali od kada sam ja na faksu (4 godine) uvek je bio. Tako da 99% je sanse da ce biti, ali uvek postoji mala doza neizvesnosti jer ko zna sta moze da im padne na pamet. Ko kad uvedose da budzetski studenti placaju ispite, pazi molim te lepe li ideje..

za Mitrovica iz soc. ti je dovoljna i skripta...

Ove godine su pomerili rokove, sad je sept. 1 i septembar 2, i oktobar..
To su 3 roka, pa mi sumnjivo kako ce da stave i oktobar II, nikad nismo imali cetiri roka na jesen !!!
(uvek je bilo : sept + oktobar I, pa naknadno oktobar II ) Ili to vazi samo za brucose ???

Je l zna neko mozda nekog ko se prebacio sa Pravnog iz BG-a u NS ?

Back