Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko ne radi seminarski, izlazi na ispit u januaru, samo usmeni deo (pod uslovom da si prosao pismeni), mada i ne znaci da ko radi seminarski, da je automatski oslobodjen ispita. To je najmanje bitno na nasem faxu, malo se spremas za januar, izadjes, polozis...nismo na filoloskom majku mu...

Polojac drzi vezbe cetvrtkom od 9:50 u seminarskom 153, ona je meni na ispitu, ali na vezbama sam kod Zike i tu cu ostati, jer ne znaci da ako si kod ispitnog profesora na vezbama da ces proci lagano ispit.

Zna li neko kad je Zika zakazao prvi kolokvijum iz rimskog? Ja sam negde zapisao 7.11...ima li jos nekog da vezba kod Zike?

I ja polazem kod Polojac, necu da se prebacim kod nje posto mi je super kod Valentine, ona je Zikin asistent. Mada sam cula za nju da mnogo forsira obligacije i latinske izraze pa cu mozda da odem koji put kod nje dobrovoljno.
Ne brinem se za engleski, on i ne ide u prosek, mislim da ne trebas da joj odnosis indeks posto mislim da se ta ocena ne upisuje, ne znam proveri ti jos.
Meni faks za sada i nije nesto preterano tezak, samo me nervira uvod, ona knjiga tako smara...

I ja polazem kod Polojac, necu da se prebacim kod nje posto mi je super kod Valentine, ona je Zikin asistent. Mada sam cula za nju da mnogo forsira obligacije i latinske izraze pa cu mozda da odem koji put kod nje dobrovoljno.
Ne brinem se za engleski, on i ne ide u prosek, mislim da ne trebas da joj odnosis indeks posto mislim da se ta ocena ne upisuje, ne znam proveri ti jos.
Meni faks za sada i nije nesto preterano tezak, samo me nervira uvod, ona knjiga tako smara...

Ja cu se prebaciti kod Polojac, nije lose da ti na vezbama bude profesor koji ti je ispitivac ;)
Po rasporedu sam kod Zike, mada on po meni mnogo prica neku svoju pricu, tipa kako je on pre 140 godina dok je studirao u Redjio Kalabriji imao gazdaricu koja je bila za Musolinija, i takve neke price sat vremena. Mislim sve je to lepo, ali ono.... :mrgreen:
Zika i onako drzi vezbe u dva termina cetvrtkom i petkom tako da opusteno :)

Meni njegova predavanja stvarno znace, od svih profesora on mi najbolje predaje. Mnogo mi je lakse posle kad ucim, iz one Miloseviceve knjige ne bih nista shvatila. Znam da nije lose da se ide na vezbe kod ispitnog profesora zato cu mozda da odem poneki put da vidim kako Polojac objasnjava. Meni je definitivno od predmeta najtezi uvod, toliko se filozofira, silne teorije, da ti se smuci zivot.:dash:

Meni njegova predavanja stvarno znace, od svih profesora on mi najbolje predaje. Mnogo mi je lakse posle kad ucim, iz one Miloseviceve knjige ne bih nista shvatila. Znam da nije lose da se ide na vezbe kod ispitnog profesora zato cu mozda da odem poneki put da vidim kako Polojac objasnjava. Meni je definitivno od predmeta najtezi uvod, toliko se filozofira, silne teorije, da ti se smuci zivot.:dash:

Ako koristis knjigu Cavoskog, odmah je zameni, uzmi Mitrovicevu, mnogo je razumnija... Kod Jovanovica na ispitu samo kazes po kojoj si ucila, i po toj te pita...Ja sam za 2 dana ucenja (oko 10h) presao oko 7-8 str. knjige Cavoskog, a sada kada sam nabavio Mitrovicevu, ide mnooogo brze! :D

Meni ortak kaze da ide kod Polojac na vezbe, i da je nista ne razume :dash::mrgreen:
Sto se uvoda tice, ja imam knjigu prof. Mitrovica, i prvih 20-30 stranica je potpuna katastrofa, posle nije bas toliko, mada ja sam bio i pravni tehnicar pa mi je terminologija i vise nego poznata :confused:

nisi jedini LOTR fan ima nas jos hehe pozz od mene

:D

Aragorn%20with%20horse.jpg

Back