Arwen Undomiel
Početnik
- Poruka
- 44
Hvala, nisi jedini
. Ne radim seminarski, nego sam cula neke price da oni koji su pali moraju da rade kolokvijum i da izadju na ispit, a oni koji su prosli samo izlaze na ispit.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polozio sam engleski, sta sada? Jel treba da odnesem indeks profesorci da mi upise ocenu?
Btw, faks je neverovatno tezak, a cuo sam da ce biti jos teze... zasto nisam upisao filozofiju???![]()
Svaki početak je težak, navići ćete se... tek predstoje teškoće![]()
Svaki početak je težak, navići ćete se... tek predstoje teškoće![]()
Je l' to iz iskustva?![]()
I ja polazem kod Polojac, necu da se prebacim kod nje posto mi je super kod Valentine, ona je Zikin asistent. Mada sam cula za nju da mnogo forsira obligacije i latinske izraze pa cu mozda da odem koji put kod nje dobrovoljno.
Ne brinem se za engleski, on i ne ide u prosek, mislim da ne trebas da joj odnosis indeks posto mislim da se ta ocena ne upisuje, ne znam proveri ti jos.
Meni faks za sada i nije nesto preterano tezak, samo me nervira uvod, ona knjiga tako smara...
Meni njegova predavanja stvarno znace, od svih profesora on mi najbolje predaje. Mnogo mi je lakse posle kad ucim, iz one Miloseviceve knjige ne bih nista shvatila. Znam da nije lose da se ide na vezbe kod ispitnog profesora zato cu mozda da odem poneki put da vidim kako Polojac objasnjava. Meni je definitivno od predmeta najtezi uvod, toliko se filozofira, silne teorije, da ti se smuci zivot.![]()
Meni njegova predavanja stvarno znace, od svih profesora on mi najbolje predaje. Mnogo mi je lakse posle kad ucim, iz one Miloseviceve knjige ne bih nista shvatila. Znam da nije lose da se ide na vezbe kod ispitnog profesora zato cu mozda da odem poneki put da vidim kako Polojac objasnjava. Meni je definitivno od predmeta najtezi uvod, toliko se filozofira, silne teorije, da ti se smuci zivot.![]()