Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto sam brucos, zanima me da li je moguce da imam 10 iz nekog predmeta ako idem na predavanja i vezbe, ali na istim nisam aktivan i ne radim seminarske radove?
Sve se moze kad se hoce. Ako hoces 10 izrada nekog seminarskog i aktivnost mogu samo da ti pomognu u ostvarenju tvog cilja u tom smislu sto ce ti olaksati ucenje i pribliziti gradivo. ako ne zelis da se posvetis u toj meri za 10 ti ne gine dooobro vreme koje ces morati da izdvojis za ucenje osim ako nisi hiperinteligencija.

Ja sam kod Zike po rasporedu za vezbe i predavanja, a kod Bolojac polazem u januaru....
Jel to problem neki?
Brucos naravno :)
Prvo i osnovno zena se preziva PPPPolojac. a drugo mozes ti da ides na koja god hoces predavanja i vezbe vazno je da znas sta u knizi pise. Kod Polojac imas eliminacioni test kao i kod Milosevica a kod Zike u glavnom odmah ide usmeni. A sto se tice gradiva, na testovima se forsira latinski poprilicno dok kod Zike nemoj da se pojavljujes na ispitu ako ne znas istorijski deo.

Izvinite ako sam pomalo naporan, ali me zanima jos nesto:

nisi naporan, niko se nije naucen rodio niti ce, pa ni ja nista nisam znala kad sam krenula, s tim sto sam mnogo toga saznala na tezi nacin, tako da je bolje da pitas dok je vreme.

Da li se seminarski rad brani pred mnooogo ljudi?

zavisi od predmeta, ja znam na primer ako radis onu glupost iz engleskog onda pricas pred svima u Petici.
iz uporedne ima onaj seminarski cas pa se to tamo razmatra u glavnom ali pravo da ti kazem nisam nikad ostala na tome tako da ne znam bas tacno.

Da li Sima na ispitu mora da mi postavi pitanja koja su na onom spisku ispitna pitanja?

u principu iz svakog predmeta imas ispitna pitanja, mozes da nadjes na sajtu fakulteta, kliknes na profesora tamo na spisku i udjes u nastava i materijali. ako nema tu u skriptarnici bi trebalo da nadjes.
tako da je i kod sime tako i kod svih. osim onih sto ti daju pitanja iz glave. ako znas nekog ko polaze kod voje reci im, da se ne zeznu na konceptu kao ja, znaci pisu sve sto znaju o pitanju koje dobiju. ja nisam sve napisala pa me oborio. mislim da sima nije kao on al moras da znas ono sto te pita. sima smara sa onom Gortinom i Grcima...
nadam se da sam pomogla :)
veruj mi ko pita ne skita...

Poslednja izmena:
Drugari, iz uvoda u pravo mi je po rasporedu predavanja i ispitivac prof. Jovanovic, dobio sam kjnigu koju je napisa prof. Mitrovic. Asistent koji drzi vezbe iz uvoda je rekao da se prof. Jovanovic drzi knjige koju je napisao prof. Vasic i jos neko..

Jel to neki problem na ispitu? Jel utice to na ocenu, sto se ne drzim knjige koju prof Jovanovic forsira, i da li treba da nabavim i tu drugu knjigu pa po njoj da spremam ispit

Drugari, iz uvoda u pravo mi je po rasporedu predavanja i ispitivac prof. Jovanovic, dobio sam kjnigu koju je napisa prof. Mitrovic. Asistent koji drzi vezbe iz uvoda je rekao da se prof. Jovanovic drzi knjige koju je napisao prof. Vasic i jos neko..

Jel to neki problem na ispitu? Jel utice to na ocenu, sto se ne drzim knjige koju prof Jovanovic forsira, i da li treba da nabavim i tu drugu knjigu pa po njoj da spremam ispit

Ne brini, to je cista glupost. Knjiga prof. Mitrovic je 100 puta laksa... A, svaki profesor te na ispitu pita po kojoj knjizi si spremao... i ja sam prosle god polozila kod Jovanovica i nije bilo nikakvih problema, a i vecina studenata se opredeljuje za tu knjigu...

hvala kolegenice, i jos jedno pitanje, jel zna neko kada ce profesorka Polojac krenuti da drzi vezbe, tj da li je krenula, posto sam cuo da iz nekih razloga nije aktivna na fakultetu do novembra, prebacio bih se sa zikinih vezbi na njena, posto mi je prof Polojac ispitivac u januaru, pa mi je neko rekao da cu lakse poloziti ako vezbam kod nje i radim kolokvijume kod nje...
I jel mi treba njen Praktikum za ispite?

Pozdrav svim kolegama. Ja polazem kod Polojac, necu ici na njene vezbe posto idem kod Valentine, tako da ne znam kad drzi. Htela sam da vas pitam za engleski, dobila sam 6 na ovom testu, jel to sad znaci da ne moram da polazem kolokvijum?

Mislim da nema kolokvijuma za engleski...ostao ti je samo seminarski...
Sjajan nick, btw... dobro je znati da nisam jedini lotr fan na faksu :D

Back