gost 236999
Aktivan član
- Poruka
- 1.299
bila sam i tamo... pregledala sam ja sve to ali vecina postova je zastarela... pa sam mislila ako ima neko nesto da ne smrdi na budj...
al u svakom slucaju hvala
al u svakom slucaju hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao fala Andjo, fino si ovo iskopala...sad znamo kad su sigurno kod nas oktobarski rokovi
Neki lik me pitao da mi proda knjige za 1. godinu, koje je on kupio na faksu pre 2 god.
Zanima me da li profesori striktno traze nove knjige, ili sve ima i u starim?
trebalo bi da valjaju knjige, niko nece tebi da trazi da vidi iz koje si knjige ucila, bitno je da znas ono sto u njoj pise. ali moj ti je savet da ipak uporedis pa vidi da li su iste.
ako si samofinansirajuci dobices knjige ne znam da li to znas?
![]()
Hvala...
Nego, da li znas jel se menjaju knjige, tj. sadrzaj, jesu li iste one od pre 2 god sa ovim novim?
e ljudi, da napomenem da je ovo iskopano pre ovih prica o novom zakonu....nemoj da se potpuno oslanjate na to
mada...nas fax uvek ide na svoju ruku![]()
iskreno nisam imala prilike da vidim bilo koju stariju knjigu od onih koje su izdate one godine koje sam ih ja dobila jer sam samofin. tako da ne bih da ti dam neku pogresnu informaciju, posle ja kriva...ne oslanjaj se ipak na rekla-kazala
![]()
mozda bi najbolje mogao da ti odgovori na pitanje onaj cikica u izdavackom centru, kad prodjes pusionicu sa desne strane malo uvuceno imas njihove prostorije. e ako on ne zna onda stvarno...![]()
A kada si ti dobila?
Hoće li biti neko obaveštenje na sajtu za brucoše kad počinje godina? To se, predpostavljam, gleda na onom linku Studentski servisi, pa glavna strana![]()
Hoće li biti neko obaveštenje na sajtu za brucoše kad počinje godina? To se, predpostavljam, gleda na onom linku Studentski servisi, pa glavna strana![]()
naviknite se da cete na faxu cekati milion stvari i da cete izgubiti tonu zivaca..oktobarski rok pocinje 22. sept. a jos nije izasao raspored ispita a kamoli raspored predavanja ili neka druga obavestenja za brucose