Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neki lik me pitao da mi proda knjige za 1. godinu, koje je on kupio na faksu pre 2 god.

Zanima me da li profesori striktno traze nove knjige, ili sve ima i u starim?

trebalo bi da valjaju knjige, niko nece tebi da trazi da vidi iz koje si knjige ucila, bitno je da znas ono sto u njoj pise. ali moj ti je savet da ipak uporedis pa vidi da li su iste.
ako si samofinansirajuci dobices knjige ne znam da li to znas?
:bye:

trebalo bi da valjaju knjige, niko nece tebi da trazi da vidi iz koje si knjige ucila, bitno je da znas ono sto u njoj pise. ali moj ti je savet da ipak uporedis pa vidi da li su iste.
ako si samofinansirajuci dobices knjige ne znam da li to znas?
:bye:

Hvala...:D

Nego, da li znas jel se menjaju knjige, tj. sadrzaj, jesu li iste one od pre 2 god sa ovim novim?

Hvala...:D

Nego, da li znas jel se menjaju knjige, tj. sadrzaj, jesu li iste one od pre 2 god sa ovim novim?

iskreno nisam imala prilike da vidim bilo koju stariju knjigu od onih koje su izdate one godine koje sam ih ja dobila jer sam samofin. tako da ne bih da ti dam neku pogresnu informaciju, posle ja kriva... :whistling: ne oslanjaj se ipak na rekla-kazala :telefon:
mozda bi najbolje mogao da ti odgovori na pitanje onaj cikica u izdavackom centru, kad prodjes pusionicu sa desne strane malo uvuceno imas njihove prostorije. e ako on ne zna onda stvarno... :dash:

iskreno nisam imala prilike da vidim bilo koju stariju knjigu od onih koje su izdate one godine koje sam ih ja dobila jer sam samofin. tako da ne bih da ti dam neku pogresnu informaciju, posle ja kriva... :whistling: ne oslanjaj se ipak na rekla-kazala :telefon:
mozda bi najbolje mogao da ti odgovori na pitanje onaj cikica u izdavackom centru, kad prodjes pusionicu sa desne strane malo uvuceno imas njihove prostorije. e ako on ne zna onda stvarno... :dash:

A kada si ti dobila?

naviknite se da cete na faxu cekati milion stvari i da cete izgubiti tonu zivaca..oktobarski rok pocinje 22. sept. a jos nije izasao raspored ispita a kamoli raspored predavanja ili neka druga obavestenja za brucose

hahaha svaka cast! :zcepanje:
da znas da je tako! za bilo sta, pogotovo kad krenu knjige...
a ja za raspored ulazim dva puta dnevno da vidim jel ima nesto...
objavili ljudi kad je dan za odlaganje i promenu ispitivaca a nisu napisali KAD su i KOD KOGA ti isti ispiti... :dontunderstand:
prosle god.se nije znalo koliko bodova treba za prelaz i onda objave i rok za uplatu skolarine 2 dana...:dash:
to su samo the best off... a veruj mi ima toga jos :roll:

Back