gost 236999
Aktivan član
- Poruka
- 1.299
moj ti je savet da ako mozes ne prenosis bice ti tesko posle da das a ako vec moras da preneses neki neka to ne budu samo rimsko i ustavno... svima savetujem da prvo to ociste ostali ispiti su boranija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj ti je savet da ako mozes ne prenosis bice ti tesko posle da das a ako vec moras da preneses neki neka to ne budu samo rimsko i ustavno... svima savetujem da prvo to ociste ostali ispiti su boranija![]()
do sada je moglo samo jedana u okt 2 koliko ispita moze da se prijavi?
u prvoj godini imas (bar je meni tako bilo) samo u prvom roku ispite koji su ti odredjeni i prijavljeni *svi iz prvog semestra* a posle sam prijavis sta hoces ili sta ti je ostalo... prva tri prijavljivanja ispita su besplatna (racuna ti se ispit koji prijavis samo ako na njega i izadjes) a svaki put posle treceg se placa 1000 din.
sad i mene zanima nešto....ne razumem ovo oko prijavljivanja ispita....jel to znaci da ja za prva tri ispita kada ih budem prijavljivao ne plaćam ništa, ili je to za one koji jedan ispit padaju tri puta, pa kad ga 4 put budu prijavljivali plaćaju?
u prvoj godini imas (bar je meni tako bilo) samo u prvom roku ispite koji su ti odredjeni i prijavljeni *svi iz prvog semestra* a posle sam prijavis sta hoces ili sta ti je ostalo... prva tri prijavljivanja ispita su besplatna (racuna ti se ispit koji prijavis samo ako na njega i izadjes) a svaki put posle treceg se placa 1000 din. sva obavestenja imas na sajtu faxa, kako koji rok bude aktuelan. ja da se vratim u prvu godinu mnoge stvari bih drugacije odradila, na primer, ne bih se kao sto jesam, vodila parolom, ma ima vremena... cinjenica je da ima vremena, od oktobra do oktobra ali je najbolje da sto pre otarasis sto vise ispita... i posveti se faxu od prvog dana jer ipak u prvoj godini se upoznajes sa nacinom studiranja, polaganja ispita... kasnije ce ti biti mnogo lakse.
nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da te uplasim ali bolje da na vreme znas sta te ceka. onaj ko ti kaze da je lako veruj mi da te laze. nije da ne smes da dignes glavu iz knjige ali mora da se radi. bolje sad da ti kazem nego da shvatis kasno kao neki koje poznajem.
ne...svaki ispit ponaosob mozes da prijavis 3 puta...kad tri puta padnes isti ispit placas cetvrti prijavljivanje.... a treci puut mozes da biras ispitivaca....januara su vam sami prijavljeni i juna ...ovo moras sam![]()
Је ли ишао ко од вас на овај семинар? Брате мртви остадосмо... Душа ми је испала, сваки дан по 6 сати.
Ljudi, pomagajte. Odlozio sam ispit jer sam morao da idem neki put. Pomerio sam ga sa prvog oktobra na peti, i kad sam ga odlagao zena mi je rekla da mi je pomerila ispit. Danas stizem i citam u naknadnom rasporedu da mi ispit i dalje stoji na prvom oktobru, kao da ga i nisam odlagao. Da li je ova lista definitivna i 100% tacna ili je moguce da nije propisno updateovana? Da li se vama dogadjalo nesto slicno ?
Kolege,zanima me da li moze da se promeni grup,tj.da se predje iz prve u drugu,ili obrnuto? Pitam zato sto mi ne odgovara druga smena...Ako moze,kako se to radi? Hvala puuuuno!!!!!!!!!
![]()
![]()
Da,na prvoj godini...Je l' nece biti problem zbog vezbi,zbog nekog spiska ili tako neceg? Hvala opet..
![]()
![]()
pa posto si brucos, vec su ti izasli ispitivaci..ti lepo kupi njihove knjige ako postoje...Posto sam 1. godina i na budzetu, treba da kupim knjige... Kupicu nove na faxu, ali sam cuo da svaki profesor trazi razlicitu knjigu (tj. onu koju je on napisao)... Da li ce nam na predavanjima reci koje knjige trebaju? I da li treba da kupujem knjige za 2. semestar sada, ili da cekam do februara?