Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ih pa kao da ne znate proceduru. danas su odlagali svi koliko sam ja videla,zato sto sam sretala i ljude s moje godine, ne znam da li je bilo samo za prvu. ja sam isla da pitam u studentskoj sluzbi nesto medjutim zamalo da me prebiju sto sam htela da se proguram do onih vrata:)
rekoh ljudi alo ja ne pretendujem na salter :D

Meni danas sve super vijesti u vezi faksa :D Prvo, ispao me Škulić koga sma i htio za zadnji dan roka.

Drugo idem na neki seminar o pravima hendikepiranih pa ko ide može besplatno kod koga god hoće da odloži ispit, imalo nemalo mjesta xD

I treće javili mi da sam pobijedio na konkursu Srpskog udruženja za kriminologiju i krivičnopravnu teoriju za najbolji rad, prvo mjesto \o/ A ja sam skroz zaboravio i da sam konkurisao.

Zna li neko da li ce 1. oktobra biti predavanja za brucose, posto na sajtu pise samo da treba da dodjemo u V u 10h...?

Dođe dekan, održi govor, dođe hor, otpjeva po jednu srbijansku, crnogorsku i bosansku i razlaz. Moraš baš ranije doći ako misliš ući i sjesti.

svaka cast kolega :D
meni je bas iskreno drago sto si pobedio. to mi daje nadu da u ovoj zemlji ipak moze da se uspe ako si dovoljno pametan :)

Hvala ;)

osim ako nisi veliki ljubitelj guzve, manje-vise dosadnih govora i vrucine, moj ti je savet da izadjes iz petice na vrata pored katedre, sidjes lepo stepenistem pa desno do kraja i opet niz stepenice sve dok ima stepenica e tu moz' ko covek da popijes kafence a mesta ima u svako doba. ako i nema naci ce se :D
salim se, naravno, pa jeste to sve lepo ali je mnoooogo velika guzva jer dodju i studenti i pokoji ponosni roditelj pa onda nema mesta da se ubaci ni cackalica...

Back