andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
ma otvara se lepo I godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A o чему ми зборимо овде?
То ћете морати Факултет да питате, колегинице![]()
A jel neko pitao da li ce ti studenti moci da overe semestar?
Сад се отвара, ономад није хтело.
Замислите, један човек последњи пут је отишао на факултет крајем октобра и он може да изађе на испите, а други, који је врло често био не можеПа где је ту Правда? И да не буде забуне, онај први ником није дао картицу да провлачи
![]()
Nema je ... moja drugarica cak nije ni uzela karticu u oktobru, a nema je na spisku ...
ovo je slucajni uzorak od 94 ljudi na kojima ce da se izivljavaju...![]()
Takođe se slažem sa vame. Mene baš briga, ja sam karticu provlačio
Mada realno, po bolonji i treba da se ide na predavanja...
Болоњи... бла, бла, бла...
predavanja i inače treba da budu obezana svuda, i po bolonji i bez nje i načelno i jesu (što li su se onda davali potpisi godinama); Bolonja ne kaže da se mora prisustvovati predavanjima, to se podrazumeva, reguliše druge stavri od kohij se na pravnom ne primenjuje ni 1%... eto sad su se setili u sred roka da donose odluke o primeni polubolenje... i ja sam da sistem zaživi i da se sankcije restriktivno sprovode, ali onako kako treba: unapred najavljenje, precizno regulisane i jednbake za sve... amen![]()
Predavanja, jednosemestralnost i priznavanje kolokvijuma na ispitu su jedine suštinske izmjene, odnosno novo što bolonja donosi. E sad, što nas niko ne j**e ni 5% to je druga stvar.
Slažem se da je nepravedno da pojedini nikad nisu došli i prođu, a neki ne, al mislim da bi trebalo da zaživi sistem, barem ikako...
predavanja i inače treba da budu obezana svuda, i po bolonji i bez nje i načelno i jesu (što li su se onda davali potpisi godinama); Bolonja ne kaže da se mora prisustvovati predavanjima, to se podrazumeva, reguliše druge stavri od kohij se na pravnom ne primenjuje ni 1%... eto sad su se setili u sred roka da donose odluke o primeni polubolenje... i ja sam da sistem zaživi i da se sankcije restriktivno sprovode, ali onako kako treba: unapred najavljenje, precizno regulisane i jednbake za sve... amen![]()
![]()
welcome to serbia
Ако Вам не ваља, изволте у Рим, Болоњу, Оксфорд, Хајделберг, Кенбриџ, Калифорнију... где год мислите да је боље. Нико Вам не брани.
A takodje niko kolegi ne brani da ima licnistav, ili kriticki pristup kada govorimo o neuspesnosti sprovodjenja tzv. bolonje. Ja ga podrzavam...
Нисам одрекао колеЗи право на сопствено мишљење. Придружите му се, али бих најрађи био да Вас видим у неком одбору за инплементирање Болоњске декларације на БУ, него што вас видим овде.