KURAJBER_SOFT
Primećen član
- Poruka
- 937
Што смо будни од раног јутра

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da fakultet mora da napravi nekakav mehanizam da ne moze svako da sakupi 70 bodova, vec samo oni najbolji, koji se trude, pisu seminarske, dobijaju dobre ocene na kolokvijumima... i tu se slazem sa kolegom Kurajber soft...
a kada se to ostvari, naravno, svako ko sakupi 70 ili vise, shodno odgovarajucoj proporciji mora da dobije ocenu bez odgovaranja, jer ju je zaradio svojim prethodnim zalaganjima.
mozda zvuci utopisticki, ali ja ipak mislim da je realno i da bi time mnogim ljudima bilo olaksano studiranje.
Naravno da moze, pod uslovom da zelis da citav zivot provedes okruzena lopuzama i svim ostalim sto cini taj posao (sa posebnim osvrtom na kolege ! ).Imam jedno pitanje: da li moze da se posle zavrsetka pravnog fakuleta konkurise za policijskog inspektora i kako?
Nije da se falim, al 10 kod Vučićke![]()
e svaka cast, cestitam...
kolko dugo si spremao ustavno?? ja polazem kod petrova, ne znam kakav je on????
Jel neko polagao sociologiju kod Dragice Vujadinovic da mi prenese utiske?![]()
Pa šta znam, nisam puno, meni je ustavno laganica bila, imao sam 4 kod bulajićke, plus seminarski (doduše nisam ga branio), laka me pitanja zapala (mada sam i ostala znao), i mene i moju drugaricu ke pitala ne duže od nekoliko minuta, jer kad znaš, lagano je....
Meni je ovoustavno - lako jer je knjiga stvarno dobro napisana.
Za 6 je strašno dobra bila, kad je manje važno pitanje može i da ti oprosti, dvijema djevojkama je čak dala 4. listicu!!!
E, i gledajte da ne bubate napamet one istoriske djelove, jednu djevojku je pitala sat vremena nestanak druge juge, i oborila je...
E da, ona sitna slova, pita za 7... Takođe jedna studentkinja je dobila 6, i kao da proba 7 da izvuče, počela je (mislim nezavisno od pitanja, ili je bar pitanje slično, ne sjećam se) da je pita ono o džepnom vetu američkog predsjednika i sl.
Ajde ljudi pomagajte!!!!
Znate li kakav je Ignjatovic iz Krivicnog-posebni deo?
Cujem da je izasla nova knjiga. Jel nesto dodato ili izbaceno u odnosu na prethodno izdanje? Zna li iko????![]()