Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima. Može li neko da mi pruži informaciju o ispitu međunarodno javno pravo? Naime, ja imam knjigu iz 2003. godine i zanima me da li je ona u skladu sa trenutnim programom, tj. da li se nešto drastično izmenilo iz ove materije u prethodnih par godina. Malo sam van događaja, moram priznati.

Kolega, nisi najgori, ima i gorih...sigurno!!!
A nisi mi rekao, iz koje knjige ucis? Moja je iz 2006, mnogi su mi rekli da mogu da prodjem i sa njom. A pitanja imam iz 2007... Kazu da nista nije dodato, samo da je izbaceno nesto, ali ne znam sta...:think:

Mislim da je i moja ista (knjiga - prim.aut.) i mislim da ti isto dodje, ma koju knjigu imala. Moja (duuugogodisnja) iskustva me uce da iz svake knjige mozes da padnes. Dobra strana krivicnog - posebni deo, jeste ta sto svi profesori (za divno cudo) pitaju iz iste knjige, tako da, ako Ignjatovic licno nije pisao knjigu, jako je glupo da im das jos neke pare.
"Izusti Najgori i diskonektova se."

Ja sam juce polagao sociologiju kod Mitrovica i covek je bio extra. Ja sam bio 12-ti po redu i svi smo polozili i mislim da niko nije dobio manje od 8. On je pricao 10 puta vise od nas. Ja i jos petoro i li sestoro je ucilo po Bovanovoj knjizi i nije pravio nikakvu razliku, prema svima se ophodio podjednako.

Ja sam juce polagao sociologiju kod Mitrovica i covek je bio extra. Ja sam bio 12-ti po redu i svi smo polozili i mislim da niko nije dobio manje od 8. On je pricao 10 puta vise od nas. Ja i jos petoro i li sestoro je ucilo po Bovanovoj knjizi i nije pravio nikakvu razliku, prema svima se ophodio podjednako.

Jel izvlačiš bovanove listice sa pitanjima ili ti daje onako pitanja?

Back