rzorica
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Ovo mi deluje super,a moji klinci ga obozavaju.Nama je Jafa u komsiluku i redovni smo kupci svih proizvoda u neogranicenim kolicinama.Svakako je i ovo izazov...Domace je domace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prvo da pitanjce izbacimo iz "torti"Treba mi jedan savet. Kad pravim strudlu od maka ona super ispadne ali fil se mnogo kruni.
Ja poparim mak, dodam secer , suvo grozdje i komadic putera.
Neznam da li bi dobro bilo da dodam neko belance da to bolje poveze, jer mi je lepo kada ima dosta fila.
Sa strudlom od oraha koju isto spremam nemam taj problem.
Pomagajte molim lepo![]()
.
Ne sumnjam.Hvala draga moja na odgovoru. Izgleda da je problem u tome sto nisam dovoljno kuvala i mozda stavljala manje secera. Mislim svi su bili ekstra zadovoljni sem mene.

Čula sam i za tu varijantu... mislim da je moja mama ček jednom prilikom i probala.Moja svekrva pravi ekstra makovnjaču, dok njenu nisam probala, nisam ni volela
A fil pravi tako što na suvo izmeša jednaku količinu mlevenog maka i šećera u prahu. Ništa ne kuva, ništa mleka ne ide, samo mak i šećer dobro izmeša sa umućenim belancetom
ja ne volim mak i stvarno nemam pojma šta daje bolji ukus 
Treba mi jedan savet. Kad pravim strudlu od maka ona super ispadne ali fil se mnogo kruni.
Ja poparim mak, dodam secer , suvo grozdje i komadic putera.
Neznam da li bi dobro bilo da dodam neko belance da to bolje poveze, jer mi je lepo kada ima dosta fila.
Sa strudlom od oraha koju isto spremam nemam taj problem.
Pomagajte molim lepo![]()
Moja mama to radi sa orasima.To je isto dobra ideja. Recimo dzem od kajisija i mak. Deluje ukusno. Hvala na savetu.
Ja kada pravim Rozen tortu u fil od oraha uvek stavim par kasika dzema od kajisija. Mnogo je ukusnije.
Divni kolaci i na izgled a rekla bi i na ukus.
Hvala.Evo još neke sličice

Prelepi kolaci
Cime saras kolace, je li to fondan, imas neki poseban alat? Mislim na ove tresnjice i ove zelene i roze sare!

Sve radim ručno.Trešnjice, ružice i listiće pravim ručno,jedino za neke kolače koristim špric.Snmalazim se, bez nekog posebnog alata.
mozes li mi pojasniti, kako rucno, fonadan u kesu, pa saras kolac ili saras prvo po papiru

Da se ja nadovezem kao plavusamozes li mi pojasniti, kako rucno, fonadan u kesu, pa saras kolac ili saras prvo po papiru
Ja sam pocetnik i imam mlogo pitanja![]()