Bjankilina
Ističe se
- Poruka
- 2.732
Tako sam i ja mislila dok nisam odvojila pare i kupila ugg doduše kratke, obožavam ih
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sam i ja mislila dok nisam odvojila pare i kupila ugg doduše kratke, obožavam ih
Joj, ovo nikako nekako mi bapsko
Joj, ovo nikako nekako mi bapsko
Zato što kupuju fejk , orig ne mogu da se iskrive u ludiluSvake zime godinama ovo je trend
Pa kad vidim da skroz iskrivljenih djovova hodaju oči me zabole
Joj ove krznene šlape su mi tako blesave. Što je najbolje, postoje i skupi dizajnerski modeli ove nakarade.
Ni nemi se ovakve čizme nimalo ne sviđaju, ne kužim u čemu je poanta ovako "preklopljenih" čizmi.
Kažu da su tople, udobne u nepromočive. Ali ne bih ni ja,...nema teorije!Jok nikako
Možda mi se i zbog toga ne dopadajuZato što kupuju fejk , orig ne mogu da se iskrive u ludilu
Ja ih bas volim udobne su i pretrpele. Letnje cizme nikad ne bih nosila, recimo, niti ista sa onom pastetica petom , starke nikako ne podnosim , jer su ravne skroz, bole me noge u njima.. i nikakvu drvenariju , nanule, platforme i sl sa drvenim donosi to mi je bas uzassssJok nikako
Da , predobre, ja sam ih mrzela i vidim classic crne u Ušću na snizenju, kratke skroz i probam.aaaa brate, nema više zime bez njih, jedina obuca u kojoj mi je toplo odistinskiKažu da su tople, udobne u nepromočive. Ali ne bih ni ja,...nema teorije!
Pa, moguće, ja ne znam kupe one bez djona, što imaju sunđer, to mi nije jasno. To čak i nije ugg ne znam sta je. Prave ne mogu da se iskrive, jer imaju djon , a ne sundjerMožda mi se i zbog toga ne dopadaju
Zato je zato što ne nosiš platforme,...inače meni ni zimi nije hladno u patikama.Da , predobre, ja sam ih mrzela i vidim classic crne u Ušću na snizenju, kratke skroz i probam.aaaa brate, nema više zime bez njih, jedina obuca u kojoj mi je toplo odistinski
Ja ih bas volim udobne su i pretrpele. Letnje cizme nikad ne bih nosila, recimo, niti ista sa onom pastetica petom , starke nikako ne podnosim , jer su ravne skroz, bole me noge u njima.. i nikakvu drvenariju , nanule, platforme i sl sa drvenim donosi to mi je bas uzassss
imam nešto slično, jako udobne jedino ih ne vežem do gležnja nego ostavim razvezano
Zato je zato što ne nosiš platforme,...inače meni ni zimi nije hladno u patikama.
Ne znam tko se "pametan" sjetio uvesti te ljetne čizme u modu. Ono, vani prži +35°C a stajliš dama šeta u čizmama do koljena. Čak i da imaju rupice opet se noga skuha u njima.Ja ih bas volim udobne su i pretrpele. Letnje cizme nikad ne bih nosila, recimo, niti ista sa onom pastetica petom , starke nikako ne podnosim , jer su ravne skroz, bole me noge u njima.. i nikakvu drvenariju , nanule, platforme i sl sa drvenim donosi to mi je bas uzassss
pa to je možda za ove s lošom cirkulacijomNe znam tko se "pametan" sjetio uvesti te ljetne čizme u modu. Ono, vani prži +35°C a stajliš dama šeta u čizmama do koljena. Čak i da imaju rupice opet se noga skuha u njima.
klompe
da..japankeJapanke
Meni zavisi u kojim , u Vans mi nikada nije bilo hladno , ali imala sam neke air max, iako su bile kozne bilo mi zima . Platforme mogu, samo da nisu drvene , ono ortopediska ili kozna klasik čizma to mogu. Martinke isto ne bih nosila nikad bas mi nakaradnoZato je zato što ne nosiš platforme,...inače meni ni zimi nije hladno u patikama.
Ima dobrih. Japanke za Japanke.Žulja me,gadno je,ne volim
Nekako proste. Pink mi je boja koju nikad ne bih nosilaNeopisivo su ružne.