Koju vrstu obuće nikad ne bi obule?

Ja ih bas volim udobne su i pretrpele. Letnje cizme nikad ne bih nosila, recimo, niti ista sa onom pastetica petom , starke nikako ne podnosim , jer su ravne skroz, bole me noge u njima.. i nikakvu drvenariju , nanule, platforme i sl sa drvenim donosi to mi je bas uzassss

Recimo ove mi se svidjaju

IMG_3595.jpeg

Ja ih bas volim udobne su i pretrpele. Letnje cizme nikad ne bih nosila, recimo, niti ista sa onom pastetica petom , starke nikako ne podnosim , jer su ravne skroz, bole me noge u njima.. i nikakvu drvenariju , nanule, platforme i sl sa drvenim donosi to mi je bas uzassss
Ne znam tko se "pametan" sjetio uvesti te ljetne čizme u modu. Ono, vani prži +35°C a stajliš dama šeta u čizmama do koljena.:rotf: Čak i da imaju rupice opet se noga skuha u njima.

Zato je zato što ne nosiš platforme,...inače meni ni zimi nije hladno u patikama.
Meni zavisi u kojim , u Vans mi nikada nije bilo hladno , ali imala sam neke air max, iako su bile kozne bilo mi zima . Platforme mogu, samo da nisu drvene , ono ortopediska ili kozna klasik čizma to mogu. Martinke isto ne bih nosila nikad bas mi nakaradno

Back