Koju vrstu obuće nikad ne bi obule?

I boja mi je super. Jako volim vidjeti na ženama rozu odjeću, obuću i modne dodatke, to mi je jako slatko.

Govoriš li iz svog iskustva, jesi li kad probala koje? Čitam po internetu, neke žene se kunu da su im udobne, druge pak tvrde da su sprave za mučenje.
Jedne sam dobila polovne od drugarice, nemam bas sebi da priustim nove i meni su bile fantastične

Jedne sam dobila polovne od drugarice, nemam bas sebi da priustim nove i meni su bile fantastične
Znaš li možda o kojem se modelu radi? Ako ti se da slikaj ih i stavi sliku u temu Ženska obuća foto galerija. Nadam se da su original, Louboutinke se nažalost jako puno krivotvori, neki falsifikati su tako dobri da moraš biti stručnjak da ih skužiš.
Čizme s otvorenim prstima.
Rimljanke.
Uh te čizme s otvorenim prstima su mi baš nakaradne i nikad mi nisu bile jasne. Praktičnost nula bodova. Nit su za kišu i snijeg a niti za hladno vrijeme jer bi onom tko ih nosi ozebli prsti. A ako ih nosiš ljeti ostatak stopala ti se skuha u njima.
Imala sam jednu ciklama drečavu lanenu suknju. Imam je i sad.Uvek se smejem sama sebi :lol:
Volim ciklama boju, mogu se kladiti da bi mi se svidjela.

Gumenu obucu u šta spadaju i gumene cizme , papuce, one klompe gumene grozne :)
1727716418104.jpeg

1727716483399.jpeg

Ne nosim mokasine, baletanke, londonke, mrzim sandale ( nosim ih samo kad moram). Ugusice, starke, letnje papuče i šarene patike.
Što su to londonke? Šteta što ne voliš balerinke i sandale, ja ih baš volim vidjeti na ženama, smatram tu obuću elegantnom, slatkom i ženstvenom. Za uggsice se potpuno slažem, da sam na vlasti uveo bih veliki porez na njih, hehe.
Sve što ima pravougaonu ili kockastu višu i veću petu.
Slažem se s tobom. Takva obuća često djeluje nezgrapno i glomazno. Tanka štikla je mnogo elegantnija

Back