jeln ovo neka naprava za mučenje stopala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeln ovo neka naprava za mučenje stopala
Meni tako izgleda.jeln ovo neka naprava za mučenje stopala
Nekako proste. Pink mi je boja koju nikad ne bih nosila
Јесте, а сви воле балерине. Када су листови лепи то је дивна комбинација.Baletanke nikad ne treba da obujete
Ако је шљунковита плажа оне спашавају живот, али само тамо
imaju ovakve i sa bodljama
Тамарис су одличнеda..japanke
upropastio sam noge u roku od pola sata
kada sam bio u čaršiju
Зар не важи то и за јапанке? Гејше, сећаш се?ima da, gledao sam dokumentarac gdje doli malezijke polinezijke štatijaznam od malena nose isti drveni kalup da im stopalo kasnije ostane malo. deformirano a malo, tako je to u njihovom narodu poželjno.
imaju ovakve i sa bodljama
Meni su grozne,... obične starke su ok, jedina mana je što neudobne i platnene.
Klompe su za to Zakon,...sad baš imaju i lepih modela.Ако је шљунковита плажа оне спашавају живот, али само тамо
Louboutin Hot chick, meni su predivne.
Uf, baš su gadne i džombaste.
Jezivo su neudobne, a boja ?Louboutin Hot chick, meni su predivne.
Original Loubotinke ne mogu nikada biti neudobneJezivo su neudobne, a boja ?
Da, to je baš prirodan položaj stopala i oslonac.Original Loubotinke ne mogu nikada biti neudobne
Bez obzira na model i visinu stikle bilo bi nedopustivo da obuca koja toliko kosta bude neudobna. Možda ženi koja inače ne nosi stikle , ali generalno su dizajnirane tako da itekako budu udobneDa, to je baš prirodan položaj stopala i oslonac.
Posle obuci patike.
I boja mi je super. Jako volim vidjeti na ženama rozu odjeću, obuću i modne dodatke, to mi je jako slatko.Jezivo su neudobne, a boja ?
Govoriš li iz svog iskustva, jesi li kad probala koje? Čitam po internetu, neke žene se kunu da su im udobne, druge pak tvrde da su sprave za mučenje.Original Loubotinke ne mogu nikada biti neudobne