Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

Tinar:
Slazem se sa winettou, shmekeri nisu oni koji sebe smatraju shmekerima... :roll: To su naduvane budale...

Nipsto ne smatram sebe naduvanim a jos manje budalom,niti me iko smatra(bar ja to mislim, hehe :lol: sala), ali smatram da LAZNA skromnost nije vrlina. Ako neko vredi (bilo moralno ili intelektualno, ili da je jednostavno dobar u necemu) i svestan je toga, ni u kom slucaju ne treba toga da se stidi ili to da skriva, naprotiv. E sad nemojte pomisliti da mislim da hvalisavce koji pricaju lovacke price i usta ne zatvaraju, vec jednostavno ljudi treba da budu svesni svojih kvaliteta...

Aaaa, vidi ko se nashao prozvanim... :P Shalim se malo. Vidi, ja jesam svesna svojih kvaliteta i nikad ne bih pred nekim govorila o njima. Jenodstavno, ne volim to. Ne volim da sebe u tom smislu stavljam u prvi plan. Nikad ne bih rekla "Jao, kako sam pametna/lepa/zgodna/sexy...". Mozda mislim to, ali drugim nikad ne bih to govorila.

laura87:
Tinar:
Aaaa, vidi ko se nashao prozvanim... :P Shalim se malo. Vidi, ja jesam svesna svojih kvaliteta i nikad ne bih pred nekim govorila o njima. Jenodstavno, ne volim to. Ne volim da sebe u tom smislu stavljam u prvi plan. Nikad ne bih rekla "Jao, kako sam pametna/lepa/zgodna/sexy...". Mozda mislim to, ali drugim nikad ne bih to govorila.

Oops,ja to cesto isticem :lol:
Mislila sam da ne istichem to tako shto se verbalno hvalim time... 8) :wink:

Tinar:
laura87:
Tinar:

Oops,ja to cesto isticem :lol:
Mislila sam da ne istichem to tako shto se verbalno hvalim time... 8) :wink:

Pa da,na to sam i mislila....volim to da isticem,ali hvala bogu uvek izgleda kao da je zezanje :lol:

winnetou:
UrosWasHere:
mslav:
mene bas takvi zestoko nerviraju, bez uvrede 8)
Ma nema uvrede, samo zasto te takvi nerviraju?

i mene takvi nerviraju.. ne volim smekere, a tek tabadzije!! mislim - ko se jos uvek tuce??
a to sto ne volim smekere.. hmmm, to je nesto sto od kad sam bila mala ne volim.. samo sto to tada nisam tako shvatala, ali svejedno..

brate, gde ti zivis?

absonic:
winnetou:
UrosWasHere:
mslav:
mene bas takvi zestoko nerviraju, bez uvrede 8)
Ma nema uvrede, samo zasto te takvi nerviraju?

i mene takvi nerviraju.. ne volim smekere, a tek tabadzije!! mislim - ko se jos uvek tuce??
a to sto ne volim smekere.. hmmm, to je nesto sto od kad sam bila mala ne volim.. samo sto to tada nisam tako shvatala, ali svejedno..

brate, gde ti zivis?

zivim u gradu, gde se samo debili tuku.. mislim da je takva situacija svuda.. kod nas imas jednu grupu koja se stalno, ali stalno tuce.. debili zesci.. pogotovu zato sto nemaju razlog za tucu.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Back