Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

Ja sam muzichki freak. Znam sve top liste napamet, sastave svih bendova napamet, prezimena i muzheve svih pevacha i pevachica napamet. Jednom rechju-ludacha.
Takodje tju se svrstati u shtrebere, ali, kao i neki ovde, ja retko uchim, jednostavno dobro pamtim i to je to. Uvek uchim u poslednji chas...
Eh, da, takodje prozivana za:
-internet manijaka (true)
-rokerku (true)
-okultistu, etc.

Pa, neki iz razreda bi rekli da sam štreberka jer me uvek mrzi da bežim sa časova, mada izgleda da taj izraz među njima ima neko novo značenje, jer ne sećam se kad sam poslednji put dobila peticu. Takođe rekli bi da nisam normalna (lujka, otkačena) taj deo mi ne smeta :). U takvom sam i društvu i super mi je

Ja vecito imam neke fix ideje, sto naravno profesorima-smorovima ne odgovara! :lol: Provaljujem non-stop neke gluposti, nagovaram decu da beze sa casova, beziM sa casova, pa otfuram u oblizni kafic itd.Jednom sad napisala na papiru POGLEDAJ SUNDJER NA PLAFONU i poslala da ide kroz ceo razred, onda smo UMIRALI od smeha kad smo gledali reakcije, svi mrtvi ozbiljni traze sundjer po plafonu...Joooj, kako je bilo smesno!! :lol: :lol: :lol: Inace, tako non-stop se glupiram, smejem, bacam avioncice itd. i niko ne bi reko da sam dobar djak tj. najmanje 4.20!A da, a kad sam smorena, onda se dernjam na sve po razredu :evil:, udaram ih(na bas jako :P ) i uzivam 8)

winnetou:
wild_child:
Mmmmm pa ja dodjem kao podizac morala i organizator bezanija sa kontrolnih kao i razlog zbog kog otprilike 5,6 ucenika dobije dobre ocene na kontrolnima iz engleskog :D .......... :D Streber nisam,siledzija jok,ni problem nisam....mada ih cesto pravim ali eto...ja sam mala,slatka plavusa tako da niko ne sumnja na mene muahhahah :oops: Ali nisam bas ni sad nesto extra popularna....ja sam dete koje niko ne mrzi :D

e, bas tako.. nisam ni ja streber, ne onaj pravi streber, ali imam super ocene, tako da me verovatno ostali smatraju za strebera.. ali meni to nije ni nesto lose.. mi upotrebaljvamo rec streber za onoga ko ima super ocene ali nije glup.. recimo moj drug strahinja, on je naj,najpametniji u razredu i mi ga zovemo streber, ali ne uci on nesto puno, a posebno ne uci napamet..
PA MOGAO BI DA NAM KAZES NEKU!

Bela_Zajecar:
winnetou:
wild_child:
Mmmmm pa ja dodjem kao podizac morala i organizator bezanija sa kontrolnih kao i razlog zbog kog otprilike 5,6 ucenika dobije dobre ocene na kontrolnima iz engleskog :D .......... :D Streber nisam,siledzija jok,ni problem nisam....mada ih cesto pravim ali eto...ja sam mala,slatka plavusa tako da niko ne sumnja na mene muahhahah :oops: Ali nisam bas ni sad nesto extra popularna....ja sam dete koje niko ne mrzi :D

e, bas tako.. nisam ni ja streber, ne onaj pravi streber, ali imam super ocene, tako da me verovatno ostali smatraju za strebera.. ali meni to nije ni nesto lose.. mi upotrebaljvamo rec streber za onoga ko ima super ocene ali nije glup.. recimo moj drug strahinja, on je naj,najpametniji u razredu i mi ga zovemo streber, ali ne uci on nesto puno, a posebno ne uci napamet..
PA MOGAO BI DA NAM KAZES NEKU!
Pa, mozda ako ne bi vikao/la!!! :roll:

Back