UrosWasHere
Gost
- Poruka
- 1.264
Pa neka misle, sta cu im ja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:Slazem se sa winettou, shmekeri nisu oni koji sebe smatraju shmekerima...To su naduvane budale...
Tinar:Slazem se sa winettou, shmekeri nisu oni koji sebe smatraju shmekerima...To su naduvane budale...
Tinar:Aaaa, vidi ko se nashao prozvanim...Shalim se malo. Vidi, ja jesam svesna svojih kvaliteta i nikad ne bih pred nekim govorila o njima. Jenodstavno, ne volim to. Ne volim da sebe u tom smislu stavljam u prvi plan. Nikad ne bih rekla "Jao, kako sam pametna/lepa/zgodna/sexy...". Mozda mislim to, ali drugim nikad ne bih to govorila.
Tinar:Likovi koji su opushteni i koji nisu optereceni sobom.
laura87:Znaci,ti si svestan svojih kvaliteta....lepo bas....ne zezam se,to je ok...sve dok neko ne pretera....
UrosWasHere:laura87:Znaci,ti si svestan svojih kvaliteta....lepo bas....ne zezam se,to je ok...sve dok neko ne pretera....
Ma nisam ni mislio da neko ide okolo i hvali se... Ali misim da je bas sexy kada je devojka samouverena, ali naravno niposto nadmena...
Mislila sam da ne istichem to tako shto se verbalno hvalim time... 8) :wink:laura87:Tinar:Aaaa, vidi ko se nashao prozvanim...Shalim se malo. Vidi, ja jesam svesna svojih kvaliteta i nikad ne bih pred nekim govorila o njima. Jenodstavno, ne volim to. Ne volim da sebe u tom smislu stavljam u prvi plan. Nikad ne bih rekla "Jao, kako sam pametna/lepa/zgodna/sexy...". Mozda mislim to, ali drugim nikad ne bih to govorila.
Oops,ja to cesto isticem![]()
Tinar:Mislila sam da ne istichem to tako shto se verbalno hvalim time... 8) :wink:laura87:Tinar:Aaaa, vidi ko se nashao prozvanim...Shalim se malo. Vidi, ja jesam svesna svojih kvaliteta i nikad ne bih pred nekim govorila o njima. Jenodstavno, ne volim to. Ne volim da sebe u tom smislu stavljam u prvi plan. Nikad ne bih rekla "Jao, kako sam pametna/lepa/zgodna/sexy...". Mozda mislim to, ali drugim nikad ne bih to govorila.
Oops,ja to cesto isticem![]()
N_ToNx:KOd mene u skoli smekeri nisu oni opusteni,duhoviti momci,nego tabadzije i sinovi poznatih (pokojnih) kriminalaca,a najpopularnije devojcice su one koje ne skidaju tange i koje gore navedeni vataju![]()
E da neznas ti mozda Debelog Snokija?N_ToNx:KOd mene u skoli smekeri nisu oni opusteni,duhoviti momci,nego tabadzije i sinovi poznatih (pokojnih) kriminalaca,a najpopularnije devojcice su one koje ne skidaju tange i koje gore navedeni vataju![]()
winnetou:UrosWasHere:Ma nema uvrede, samo zasto te takvi nerviraju?mslav:mene bas takvi zestoko nerviraju, bez uvrede 8)
i mene takvi nerviraju.. ne volim smekere, a tek tabadzije!! mislim - ko se jos uvek tuce??
a to sto ne volim smekere.. hmmm, to je nesto sto od kad sam bila mala ne volim.. samo sto to tada nisam tako shvatala, ali svejedno..
absonic:winnetou:UrosWasHere:Ma nema uvrede, samo zasto te takvi nerviraju?mslav:mene bas takvi zestoko nerviraju, bez uvrede 8)
i mene takvi nerviraju.. ne volim smekere, a tek tabadzije!! mislim - ko se jos uvek tuce??
a to sto ne volim smekere.. hmmm, to je nesto sto od kad sam bila mala ne volim.. samo sto to tada nisam tako shvatala, ali svejedno..
brate, gde ti zivis?
jel mi idemo u istu skolu?N_ToNx:KOd mene u skoli smekeri nisu oni opusteni,duhoviti momci,nego tabadzije i sinovi poznatih (pokojnih) kriminalaca,a najpopularnije devojcice su one koje ne skidaju tange i koje gore navedeni vataju![]()