NIKO NE MOZE BEZ TEBE...MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
Ali ja cenim samo one koji su uvek uz mene,i uz koje sam ja spremna da budem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIKO NE MOZE BEZ TEBE...MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
Ha!MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
N_ToNx:Da li ste zabavljac,smor,streber,problem,glavna faca...?
zabavljac najvise, moze se reci, ali ne preterano. smor sam kad ocu da smaram sve, a onda smorim i sebe i onda mi pola dana prodje u smaranju dok se nesto nedesi zanimljivo da mi popravi raspolozenje. od strebera me deli mnogo i priznajem da nemam veze sa skolom. problem sam bio nekada, sad sam nesto zreliji. glavna faca nisam.N_ToNx:Da li ste zabavljac,smor,streber,problem,glavna faca...?
N_ToNx:Da li ste zabavljac,smor,streber,problem,glavna faca...?
UrosWasHere:N_ToNx:Da li ste zabavljac,smor,streber,problem,glavna faca...?
Zaj*bant...![]()
![]()
Uvek smeker... 8)
A kad se dobro naljutim onda tabadzija... :x
Ma nema uvrede, samo zasto te takvi nerviraju?mslav:mene bas takvi zestoko nerviraju, bez uvrede 8)
UrosWasHere:Ma nema uvrede, samo zasto te takvi nerviraju?mslav:mene bas takvi zestoko nerviraju, bez uvrede 8)
UrosWasHere:Ma ne tabam se ja stalno... Samo kada je neko bezobrazan pa ga treba malo spustiti na zemlju?
Sta ti smatras kada kazes smeker? Sigurno mislis na one celave ili zalizane likove(citaj: frikove), koji uvlace trenerku u farmerke i sire se po ulici i samo gledaju da upadnu u neku frku...
UrosWasHere:Ma ne tabam se ja stalno... Samo kada je neko bezobrazan pa ga treba malo spustiti na zemlju?
Sta ti smatras kada kazes smeker? Sigurno mislis na one celave ili zalizane likove(citaj: frikove), koji uvlace trenerku u farmerke i sire se po ulici i samo gledaju da upadnu u neku frku...
laura87:UrosWasHere:Ma ne tabam se ja stalno... Samo kada je neko bezobrazan pa ga treba malo spustiti na zemlju?
Ko jos te likove smatra smekerima?
DJ_MaRe:A tabadzije su budale...![]()
Pa ako si stvarno smeker, niko te nikad nece provocirati...UrosWasHere:DJ_MaRe:A tabadzije su budale...![]()
Moguce...![]()
Ali ja mislim da je bolje nekad se potuci kada te neko namerno provocira ili pokusava da te maltretira, nego k'o **ca sagnuti glavu i povuci se i ne preduzeti nista. Zar ne?
laura87:Smekeri su sarmantni momci,duhoviti...opusteni. :wink:
DJ_MaRe:Pa ako si stvarno smeker, niko te nikad nece provocirati...
A sto se tabanja tice, obrni/okreni to je neizbezno sa vremena na vreme u tim godinama kad si musko...
Vremenom naucis da vise koristis glavu... :wink:
UrosWasHere:laura87:UrosWasHere:Ma ne tabam se ja stalno... Samo kada je neko bezobrazan pa ga treba malo spustiti na zemlju?
Ko jos te likove smatra smekerima?
Pa evo winnetou sama kaze...
Ne znam odakle joj to al dobro...