N_ToNx
Primećen član
- Poruka
- 667
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda zato sto stalno jede jedno te isto? :?miss:...moj drug kaze "smorio sam se ko zec"...a ja ne znam zasto se zec smorio,al ajde...srećica:Moon Child:ne tako,kaze se -smoriti se ko kisela voda- :wink:
ja sam od nedavno pochela da koristim novu foru... smorila sam se kao peti hrchak u kavezu!!!![]()
mislim da je to glupo. bar je to tako kod nas
ali treba se zezati u graniciama mada mi cesto preteramo.. ma ste ces jedan je zivot 8) 8) 8)
) nego pobegao sa casa 
woow :shock:PoP fan:Poznat po tome sto sam totalni zaludjenik u stranu pop muziku tipa Britney, J.Lo i co i sto sam uvek spreman za odgovaranje i sto bi radije odgledao jednu grand paradu () nego pobegao sa casa
![]()

. U takvom sam i društvu i super mi jepa to...ima nas raznih... :wink:LPhoklica:woow :shock:PoP fan:Poznat po tome sto sam totalni zaludjenik u stranu pop muziku tipa Britney, J.Lo i co i sto sam uvek spreman za odgovaranje i sto bi radije odgledao jednu grand paradu () nego pobegao sa casa
![]()
u svakom slučaju...dobrodošao! :wink:
mi, čudaci sa foruma, volimo neobiče ljude :wink:![]()
Provaljujem non-stop neke gluposti, nagovaram decu da beze sa casova, beziM sa casova, pa otfuram u oblizni kafic itd.Jednom sad napisala na papiru POGLEDAJ SUNDJER NA PLAFONU i poslala da ide kroz ceo razred, onda smo UMIRALI od smeha kad smo gledali reakcije, svi mrtvi ozbiljni traze sundjer po plafonu...Joooj, kako je bilo smesno!!
Inace, tako non-stop se glupiram, smejem, bacam avioncice itd. i niko ne bi reko da sam dobar djak tj. najmanje 4.20!A da, a kad sam smorena, onda se dernjam na sve po razredu
, udaram ih(na bas jako
) i uzivam 8)
PA MOGAO BI DA NAM KAZES NEKU!winnetou:wild_child:Mmmmm pa ja dodjem kao podizac morala i organizator bezanija sa kontrolnih kao i razlog zbog kog otprilike 5,6 ucenika dobije dobre ocene na kontrolnima iz engleskog..........
Streber nisam,siledzija jok,ni problem nisam....mada ih cesto pravim ali eto...ja sam mala,slatka plavusa tako da niko ne sumnja na mene muahhahah
ops: Ali nisam bas ni sad nesto extra popularna....ja sam dete koje niko ne mrzi
![]()
e, bas tako.. nisam ni ja streber, ne onaj pravi streber, ali imam super ocene, tako da me verovatno ostali smatraju za strebera.. ali meni to nije ni nesto lose.. mi upotrebaljvamo rec streber za onoga ko ima super ocene ali nije glup.. recimo moj drug strahinja, on je naj,najpametniji u razredu i mi ga zovemo streber, ali ne uci on nesto puno, a posebno ne uci napamet..
Pa, mozda ako ne bi vikao/la!!!Bela_Zajecar:PA MOGAO BI DA NAM KAZES NEKU!winnetou:wild_child:Mmmmm pa ja dodjem kao podizac morala i organizator bezanija sa kontrolnih kao i razlog zbog kog otprilike 5,6 ucenika dobije dobre ocene na kontrolnima iz engleskog..........
Streber nisam,siledzija jok,ni problem nisam....mada ih cesto pravim ali eto...ja sam mala,slatka plavusa tako da niko ne sumnja na mene muahhahah
ops: Ali nisam bas ni sad nesto extra popularna....ja sam dete koje niko ne mrzi
![]()
e, bas tako.. nisam ni ja streber, ne onaj pravi streber, ali imam super ocene, tako da me verovatno ostali smatraju za strebera.. ali meni to nije ni nesto lose.. mi upotrebaljvamo rec streber za onoga ko ima super ocene ali nije glup.. recimo moj drug strahinja, on je naj,najpametniji u razredu i mi ga zovemo streber, ali ne uci on nesto puno, a posebno ne uci napamet..
N_ToNx:Da li ste zabavljac,smor,streber,problem,glavna faca...?
Malo sutra.jagodica:na krstaricu idu dobra deca dakle.
MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
Ali ja cenim samo one koji su uvek uz mene,i uz koje sam ja spremna da budem
ona je zensko :wink:d4ch4:MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
interesantno :? .
de ih to vodish? Jesi li hteo da kzesh da si glavna faca?
MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
joGooOOD:MLC:Vodje.Niko ne moze bez mene.S vremena na vreme me mrze,ali onda shvate da im trebam i cap!-tu su.
previshe citash bravo,cool girl i ok.![]()