Koju ulogu imate u vasem odeljenju?

Ja sam od svega toga po malo: zabavljac-redje,cesto mi se spava,mozda samo u manjem krugu ljudi kada sam zaduzena za viceve i ostale fazone :D :wink:
smor,takodje retko,jer ako osetim da sam smorna,odma zacutim :oops:
streberka,pa moglo bi se reci da nisam ali po malo,snalazim se,odlicna sam na skoro svakom kraju godine :wink:

Ja uglavnom pravim probleme profesorima i vazim za buntovnika u svom razredu.U pocetku sam bila sama u tome,ali mi se onda pridruzila jos jedna devojka koja mi je sada jedna od najboljih drugarica.Uvek se drzimo zajedno,razredni,psiholog i pedagog lude zbog nas,a cesto volim i da odvaljujem svasta i zasmejavam odeljenje,da odvaljujem nesto zbog cega uglavnom letim napolje ili kod psihica!

Kada ce te da odrastete ( :D :?: ) ja trenutno studiram ali do pre godinu dana sam bio jedan od najvecih divljaka u skoli! kada bi ste vi znali sta smo mi izvodili pa postideli bi ste se! zavrsnog dana cetvrte godine kada su bili trubaci ja i ortak napunimo bure hladne vode i polijemo razrdenu a zatim smo joj ga stavili na glavu i slikali se! ta slika je nazalost unistena ali bilo je fantasticno ( alkohol + truba = :twisted:

juggalo:
Kada ce te da odrastete ( :D :?: ) ja trenutno studiram ali do pre godinu dana sam bio jedan od najvecih divljaka u skoli! kada bi ste vi znali sta smo mi izvodili pa postideli bi ste se! zavrsnog dana cetvrte godine kada su bili trubaci ja i ortak napunimo bure hladne vode i polijemo razrdenu a zatim smo joj ga stavili na glavu i slikali se! ta slika je nazalost unistena ali bilo je fantasticno ( alkohol + truba = :twisted:
U cemu je ta fora da za kraj IV godine svi dovedu trubace u skolu!!!??? :?

bleach:
:da: :da: :da:
bleach:
:ne: :ne: :ne:
(8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Shinoda:
juggalo:
U cemu je ta fora da za kraj IV godine svi dovedu trubace u skolu!!!??? :?

DOVEDI IH PA CES VIDETI I TRUDI SE DA TE PRATE
KAKO BI DOZIVEO/LA SVE TO KAKO REBA ( ALKOHOL OBAVEZAN)

Back