Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• 1) Putovanje kroz vreme

• 2) Čitanje misli

• 3) Nevidljivost

• 4) Teleportacija

• 5) Letenje

• 6) Neranjivost

• 7) Menjanje oblika

• 8.) Nadljudska snaga

• 9) Rendgenski vid

• 10) Nešto deseto (navedi šta...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Joooj sve mi se svidja!! Tema je extra!! Ja sam glasala za teleportaciju, zato sto bi mi to trenutno najvise odgovaralo.. Da u svakom trenutku mogu da se teleportujem i budem pored osobe koju volim, a koja je daleko od mene.. Citanje misli, nevidljivost... Onda letenje ali i putovanje kroz vreme - u mom slucaju vracanje u proslost, neke stvari bih ispravila.. :-)

Kako ne razmisljate kada bi koristili 100 % mozga sve to biste mogli i ko zna sta sve jos setite se samo da je Tesla jedini covek za koga se smatralo da koristi 13 %mozga kada je u transu to je on rekao u jednom intervjuu kaze da je mogao da cuje muvu kako hoda po plafonu u tri sobe dalje od njega samog kroz betonske zidove.Teleportacija bi bila mala maca sta bi sve mogli.Nju bi napravili ako nista drugo kao mali sat pomocu koga bi ste se prebacili gde god zelite u bilo kom vremenu i prostoru.Letenje pa govore da tibetanski svestenici ljudi iz Sao Lin-a su u stanju da izvedu jedan oblik levitacije a oni ne koriste 13% mozga vec sistem meditacije isti oni mogu da svedu dubokom meditacijom otkucaje srca na 3 u minuti.Ne znam da li je ko gledao onu emisiju sto je isla kasno na prvom programu o cudesnim ljudima i onoj devojci od pre 3,4 godine koja je mogla da vidi ljudsko telo poput rendgena ali samo sto puta savrsenije jeer svaka mana u ljudskom telu bolest lom ili nesto drugo kod nje je bilo jasno ocrtano i u boji.Zamislite samo onda sta bi sve bilo moguce citanje misli ili telepatija pa telekineza.Nevidljivost kao i prolazenje kroz cvrste objekte ako je ne bi imali prirodno da kazem od samih sebe naprvili bi neki eliksir kojim bi to uspeli.Sve to bi mogli i ko zna sta jos kada bi samo koristili 100% mozga.Ovo je moje objasnjenje zasto bih voleo da imam tu moc.

Kako ne razmisljate kada bi koristili 100 % mozga sve to biste mogli i ko zna sta sve jos setite se samo da je Tesla jedini covek za koga se smatralo da koristi 13 %mozga kada je u transu to je on rekao u jednom intervjuu kaze da je mogao da cuje muvu kako hoda po plafonu u tri sobe dalje od njega samog kroz betonske zidove.Teleportacija bi bila mala maca sta bi sve mogli.Nju bi napravili ako nista drugo kao mali sat pomocu koga bi ste se prebacili gde god zelite u bilo kom vremenu i prostoru.Letenje pa govore da tibetanski svestenici ljudi iz Sao Lin-a su u stanju da izvedu jedan oblik levitacije a oni ne koriste 13% mozga vec sistem meditacije isti oni mogu da svedu dubokom meditacijom otkucaje srca na 3 u minuti.Ne znam da li je ko gledao onu emisiju sto je isla kasno na prvom programu o cudesnim ljudima i onoj devojci od pre 3,4 godine koja je mogla da vidi ljudsko telo poput rendgena ali samo sto puta savrsenije jeer svaka mana u ljudskom telu bolest lom ili nesto drugo kod nje je bilo jasno ocrtano i u boji.Zamislite samo onda sta bi sve bilo moguce citanje misli ili telepatija pa telekineza.Nevidljivost kao i prolazenje kroz cvrste objekte ako je ne bi imali prirodno da kazem od samih sebe naprvili bi neki eliksir kojim bi to uspeli.Sve to bi mogli i ko zna sta jos kada bi samo koristili 100% mozga.Ovo je moje objasnjenje zasto bih voleo da imam tu moc.
hehe , mnogo bi jako bilo nesto kao t-1000
ovo bi bila najbolja moc uz onu moju 8)

Уф... како тешка одлука...

Моћ
... па уз то и супер моћ... а ја морам да бирам...:roll:

Е ако морам за једну моћ да се одлучим, баш из ината нећу изабрати ништа...:evil:

Дакле... десето... ништа...

10) Nešto deseto (navedi šta...)

Pogled koji topi, smrzava, ubija, peče... Kao laser.
Ja imam 1000 različitih pogleda. Koliko puta su mi rekli "šteta što pogled ne ubiija a?"
E pa volela bih da imam jedan koji u zavisnosti od onoga što u tom momentu mislim, laser radi. Recimo riba da me na šalteru zajebava, da joj skratim pogledomslešlaserom nokte. I slično. Pitajte, puna sam ideja...

definitivno putovanje kroz vreme, prvo bih " svrnula" malo do slatkih dinosaursa... ma, ozbiljno vratila bih se u drevni egipat, da budem faraonova žena ili nešto slično ma samo da je drevni egipat... Pa na dalje... Sva ta divna vremena koja su za nama... %0, 60, 70 i 80te u americi verujem da su bile nezaboravne a i kod nas... Bitlsi, Stonsi, Merlinka, Pol Numen.....

Back