Koju ste knjigu poslednju kupili ili dobili?

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupila sam "Zovem se crveno" - Orhan Pamuk. Ima mali sajam knjiga na otvorenom kod Piramide na Novom Beogradu, ispred Meka. Pet, sest tezgi sa knjigama. Bice tu jos desetak dana. Ne placa se nikakva ulaznica, posto je na otvorenom. Bas sam se iznenadila kad sam ih videla, mislim da je to prvi put da su to organizovali :D

Pre par dana u NS, u stuentskom gradu, nabasam na romane ''Mati'' i ''Doktor Zivago'', dobro ocuvane knjige i tip mi prodaje obe za 300 dinara !!! Bez ikakvog dvoumljenja sam ih uzeo. Pre toga sam za 50 din. na istom mestu kupio roman M. Bulatovica - ''Crveni petao leti prema nebu'' .
Knjige su uglavnom skart, ali ponekad se nadje i koje dobro ime.

BeauVoir:
Hi!
Pretrazih ceo forum i nazalost, ne nadjoh nista o cuvenoj Simone de Beauvoir!
Ako iko od vas ljubitelja knjige zna da li se i sta moze naci kod nas (makar i na engleskom), bilo bi lepo da to podeli sa ostatkom sveta.
Pozdrav!
Nadam se da ne kasnim sa odgovorom!
Svođenje racuna, izdavac: Filip Visnjic
Za moral dvosmislenosti, izdavac: Partenon
Slomljena zena, izdavac: Pesic i sinovi

Isidora Bjelica - Mali vodic za ljubavnu srecu - vrlo smesna knjiga, ujedno i dosta poucna... dosta primera iz zivota jedne intelektualke
Masa Rebic - Sponzoruse - opisuje dogadjanja u zemlji Srbiji devedesetih godina i u jos nekum poznatim svetskim gradovima,... spominju se sadasnje licnosti sa nase estrade, a i tadasnji neki mafijasi...

Back