Koju ste knjigu poslednju kupili ili dobili?

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pata:
"idi, vreme je", Marija Jovanovic, preporucujem , odlicna je

Ja sam ostala vrlo razocarana nakon citanja ove knjige ...volela sam :"Spletkarenje.." malo manje "Kao da se nista nije dogodilo" ali ova knjiga mi je ocajna...Plitka ko roman iz Glorije , ne drzi paznju ,pretrpana politikom i uspomenama o Djindjicu, koje se preplicu sa losom ljubavnom pricom... ni priblizno knjigama od ranije..

Ja ne preporucujem.To su najgore potrosenih 650 dinara u mom zivotu.

Original postavio Mirka šizika

Ja sam ostala vrlo razocarana nakon citanja ove knjige ...volela sam :"Spletkarenje.." malo manje "Kao da se nista nije dogodilo" ali ova knjiga mi je ocajna...Plitka ko roman iz Glorije , ne drzi paznju ,pretrpana politikom i uspomenama o Djindjicu, koje se preplicu sa losom ljubavnom pricom... ni priblizno knjigama od ranije..

Ja ne preporucujem.To su najgore potrosenih 650 dinara u mom zivotu.

*** Slazem se sa tim da 'Idi vreme je' nije bas za preporuciti...Knjiga je totalno drugacija od prethodne dve...nekako je konfuzna i kao da je Marija Jovanovic htela puno toga da kaze pa se negde usput izgubila u pisanju. "Spletkarenje.." i "Kao da..." su i dalje jedne od mojih omiljenih tako da se nadam da je ova zadnja bila samo trenutna slabost : )

Inace sam zadnje kupila od Kendas Busnel - Lipstic Jungle, a sledecu planiram Istanbul od Orhana Pamuka.

''Жена за љубав''-Гиш Џен
Овај роман сам дуго чекала да се изађе ''из штампе'' и, напокон, кад сам дочекала,кажем да је вредело чекати! 8-)

''У Жени за љубав, мешовито кинеско -америчка породица са изненађењем сазнаје да је мајка, уочи своје смрти, договорила вишегодишњу посету рођаке из Кине, неудате, тајанствене Лан.И тада настаје '' земљотрес'' у свим односима!''
Ако волите овај жанр, ова књига се чита у '' једном даху'' и ја вам је препоручујем...ипак, укуси су разни...зар не?! :) :arrow:

Na zalost slabo kupujem knjige,iako jako volim da citam...zapravo,pare mi uvek trebaju za nesto drugo,uglavnom da bih odstampala radove,posto sam arhitekturi (jezivo skup fax!!!)...ali poslednje sto citam je knjiga SAMARKAND...knjiga govori arapskom astrologu i pesniku Omaru Hajama uz to se povlaci i prica o dobu toga vremena,ko je s kim ratovao,itd.,u pitanju je XI vek,inace vrlo bitna licnost medju muslimanskim svetom,sto ja by the way nisam imala pojma...jos uvek je citam,ali sam za sada zadovoljna...

Back