krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Znači, ima nas više takvih ovde...  Sličan je i moj skor.  Prošle nedelje sam kupila 10 a prekjuče 7. Plus sam dovukla iz biblioteke 4 (otpis). Mrzi me da nabrajam, koga bi to interesovalo.
 Sličan je i moj skor.  Prošle nedelje sam kupila 10 a prekjuče 7. Plus sam dovukla iz biblioteke 4 (otpis). Mrzi me da nabrajam, koga bi to interesovalo. 
Hambertova mlada, vidim interesiju te Rusi. Gospodu Golovljeve sam i ja kupila za ćerku, treba joj za ispit. A kakve ti veze imaš s Rusima, ako nije tajna?
Koja slučajnost, kupila sam i ja Ibzena, Izabrane drame, među kojima je i Stubovi društva.
PS Neke od tvojih naslova sam videla u otpisu biblioteke. Recimo, ja sam uzela Zlatno tele Iljfa i Petrova.
 Recimo, ja sam uzela Zlatno tele Iljfa i Petrova. 

Sličan je i moj skor.  Prošle nedelje sam kupila 10 a prekjuče 7. Plus sam dovukla iz biblioteke 4 (otpis). Mrzi me da nabrajam, koga bi to interesovalo.
 Sličan je i moj skor.  Prošle nedelje sam kupila 10 a prekjuče 7. Plus sam dovukla iz biblioteke 4 (otpis). Mrzi me da nabrajam, koga bi to interesovalo. Hambertova mlada, vidim interesiju te Rusi. Gospodu Golovljeve sam i ja kupila za ćerku, treba joj za ispit. A kakve ti veze imaš s Rusima, ako nije tajna?

Koja slučajnost, kupila sam i ja Ibzena, Izabrane drame, među kojima je i Stubovi društva.
PS Neke od tvojih naslova sam videla u otpisu biblioteke.

Te sve knjige predstavljaju moja mnogostruka interesovanja koja se tiču književnosti. Neke od njih sam ranije čitala.
 Te sve knjige predstavljaju moja mnogostruka interesovanja koja se tiču književnosti. Neke od njih sam ranije čitala. 

.
.