arebis777
Legenda
- Poruka
- 50.964
"Константиново раскршће" - Дејан Стојиљковић
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra ćemo videti hoće li se drugarica obradovati Filipu Davidu.![]()

Juce bila plata pa sam sebe pocastila sa Džon Stajnbek - O miševima i ljudima. Do sad mi se sve sto sam citala od njega svidelo, pa valjda ce i ova.

Neki se ljudi pale na nagrade, posebno ti pasivni čitaoci... U svakom slučaju, nije mi žao što sam pročitala.
² ........

Пасивни читаоци...² ........
Колко знам постоје ...пасивни пушачи, пасивни слушачи, пасивни гласачи, пасивни јеабчи...итд...

Juce bila plata pa sam sebe pocastila sa Džon Stajnbek - O miševima i ljudima. Do sad mi se sve sto sam citala od njega svidelo, pa valjda ce i ova.
Како гласи оригинални наслов?Posljednju knjigu koju sam dobila je Ispričat ću ti priču od Jorge Bucaya i prekrasna je..ima puno malih pričica i poučnih anegdota i treba ju pročitati jer je drugačija..

(čak tri od četiri sam pročitala).
Držim spiskove u glavi i kad sam u prilici, kupim. Uglavnom nema kad tražim, već kad ispadne. Imam listu omiljenih pisaca i čekam. Nobelovce uglavnom ne propuštam. Jedino me brine što imam sve manje vremena za čitanje. Život mi je krenuo nekim tokom koji nisam očekivala... 

Singera ću odmah da čitam. Njega obožavam. Možda sam u prošlom životu bila Židovka...![]()