Koju ste knjigu poslednju kupili ili dobili?

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juče kupio nekoliko knjiga:

Živojin Pavlović: Simetrija
Hanif Kureiši: Something to Tell You
Herman Broh: Vergilijeva smrt
I.A. Ričards: Principles of Literary Criticism

Sve prilično povoljno, osim ovog Ričardsa kog sam baš masno platio. Sigurno sa mogao preko neta jeftinije da naručim ili nađem elektronsku verziju, ali počastio sam se pošto sam počeo da radim.

Ovo Brohovo kad pročitaš daj utiske.

Mocvara.jpg

Pocela sam da citam i cekam onu jezu,koja je obecana na koricama...mracna prica.

Fine su te knjzice Fransoaz Sagan. Dopasce joj se.

Već je pročitala i dopale su joj se.
I ja sam nekad čitao Dobar dan, tugo. Saganova je bila pravi književni vunderkind, napisala je tu knjigu sa 17 ili 18 godina. Pitam se koliko se danas čita. Mislim da je to mnogo kvalitetnija literatura od aktuelnih hitova i bestselera.

Poslednja izmena:
Već je pročitala i dopale su joj se.
I ja sam nekad čitao Dobar da, tugo. Saganova je bila pravi književni vunderkind, napisala je tu knjigu sa 17 ili 18 godina. Pitam se koliko se danas čita. Mislim da je to mnogo kvalitetnija literatura od aktuelnih hitova i bestselera.

Ako joj se svidja onda joj pokloni i Ljubavnika i Hiroshima, ljubavi moja od Marguerite Duras

I meni je Dobar dan tugo ostala u jako lepom secanju.

Čitala sam Sagan kao student. Moja kuma, tada još uvek drugarica, imala je komplet. Bile su mi jako drage te knjižice, čini mi se, ne obimnije od 200 strana.

i Arsenijevića volim i kupiću ga kad tad. Quentine, javljaj utiske...:)

E i ja se uvek merachim na Arsenijevica, ali ne postizavam.

Ja nisam citala ni ono Potpalublje ( nadam se da sam potrefila naslov)

Jao, što mene mrziiii...:rumenka: Msm, nije da je loše, ali ništa ne pamtim...:zcepanje:

Nije loše, ali vala nije ni... Bolje da se strpim još malo sa komentarima.

Inače, da ne bude baš off topic, jedan prodavac knjiga mi kaže da se Veliki rat prodaje daleko najbolje od svih dobitnika NIN-ove nagrade posljednjih godina. Cijenim da je Raspućin na naslovnoj strani učinio svoje.

- - - - - - - - - -

E i ja se uvek merachim na Arsenijevica, ali ne postizavam.

Ja nisam citala ni ono Potpalublje ( nadam se da sam potrefila naslov)

U potpalublju je vrlo pristojna knjiga i treba je pročitati.

Nije loše, ali vala nije ni... Bolje da se strpim još malo sa komentarima.

Inače, da ne bude baš off topic, jedan prodavac knjiga mi kaže da se Veliki rat[/I] prodaje daleko najbolje od svih dobitnika NIN-ove nagrade posljednjih godina. Cijenim da je Raspućin na naslovnoj strani učinio svoje.

- - - - - - - - - -

U potpalublju je vrlo pristojna knjiga i treba je pročitati.

Da , zaista je bestseler, kao nekada Davincijev kod. I na onim vockama je cena do nebesa.

Meni se knjiga bas svidja, ali ja volim istoriju pa mozda zato.

Back