Andreas Sam
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
Danas sam kupio "Vrli novi svet" Oldosa Hakslija (Libretto, 2009).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Nosila sam je za vikend, zajedno sa Keruakom, ali me je pripremanje zimnice omelo u nameri da pročitam obe. Ono što ti mogu reći, ima 77 srana samo, doduše, sitnog teksta.

Купих Purity - Jonathan Franzen
Опет нисам одолела, а колико сам је платила, сад не знам да ли да се радујем или плачем...![]()

Nije obimna.Moram uzeti da procitam.

Kako? Gde? Hoću i ja, al' na srpskom...![]()

Ja sam samo ove plisane zivotinje citala,. ali odavno, mozda i pre dvadeset godina. To nije SF, barem ne ova knjiga,Ja bih Kinga eventualno kupila za dalju prodaju, msm, kad bi mi ispao tako povoljno. Nisam ga nikad čitala, ne znam otkud odbojnost, ali sam sigurna da mi ne bi prijao. Jednostavno ne volim taj žanr.
Ja sam samo ove plisane zivotinje citala,. ali odavno, mozda i pre dvadeset godina. To nije SF, barem ne ova knjiga,
nego stvarno grobljanska strava i uzas, a ja to volim
Ne pravim pitanje dal je srpska ili americka nekrofilija po sredi.

Hbg to je nekad tako i sa ljudima neki baš lepo mirišu spolja ali im duša odaje oduran miris a kod nekih je obratno...![]()
Valjda ''Groblje Kućnih Ljubimaca'' ''Pet sematary'', ništa plišano nema tamo, samo memla groba i miris raspadanja!![]()