Koju ste knjigu poslednju kupili ili dobili?

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Купих Purity - Jonathan Franzen
Опет нисам одолела, а колико сам је платила, сад не знам да ли да се радујем или плачем... :confused:

Kako? Gde? Hoću i ja, al' na srpskom...:(

- - - - - - - - - -

Nije obimna. :D Moram uzeti da procitam.

Uzmi, fenomenalna je. Oduševila me još na početku. Ovako divne rečenice nisam skoro čitala. Samo se nižu deskripcije, a ja buljim i ne okreće mi se strana od lepote... :balavi:

Gistav Flober - "Gospođa Bovari"
Čimamanda Ngozi Adiči - "Amerikana"
Ernest Klajn - "Prvi igrač na potezu"
Orhan Pamuk - "Druge boje"
Dzefri Judzinidis - "Bračni zaplet"
Nil Gejmen - "Nikadođija"
Tenesi Vilijams "Staklena menažerija"
R. L. Stivenson - "Dr. Dzekil i gospodin Hajd"
Jevgenij Zamjatin - "Mi"
"Tales from the Arabian Nights"
Geoffrey Chaucer - "The Canterbury Tales"
Dzesi Berton - "Tajna devet soba"
Sylvia Plath - "The Bell Jar"
Gabriel Garcia Marquez - "Collected Stories"
Alan Bradley - "The Weed That Strings the Hangman's Bag
Alan Bradley - "A Red Herring Without Mustard"
Agata Kristi - "Iskričavi cijanid"
Haled Hoseini - "Lovac na zmajeve"

Ovo je za celu godinu, mada 15 ih je kupljeno tokom leta. :lol:

Ja bih Kinga eventualno kupila za dalju prodaju, msm, kad bi mi ispao tako povoljno. Nisam ga nikad čitala, ne znam otkud odbojnost, ali sam sigurna da mi ne bi prijao. Jednostavno ne volim taj žanr.
Ja sam samo ove plisane zivotinje citala,. ali odavno, mozda i pre dvadeset godina. To nije SF, barem ne ova knjiga,
nego stvarno grobljanska strava i uzas, a ja to volim:D
Ne pravim pitanje dal je srpska ili americka nekrofilija po sredi.

Ja sam samo ove plisane zivotinje citala,. ali odavno, mozda i pre dvadeset godina. To nije SF, barem ne ova knjiga,
nego stvarno grobljanska strava i uzas, a ja to volim:D
Ne pravim pitanje dal je srpska ili americka nekrofilija po sredi.

Valjda ''Groblje Kućnih Ljubimaca'' ''Pet sematary'', ništa plišano nema tamo, samo memla groba i miris raspadanja!:neutral::mrgreen:

Valjda ''Groblje Kućnih Ljubimaca'' ''Pet sematary'', ništa plišano nema tamo, samo memla groba i miris raspadanja!:neutral::mrgreen:

Ne znam, na nemackom je ovako , ja ne citam na engleskom, samo sam prevela sa nemackog,
ne secam se vise kako je bio naslov na engleskom, ali to i nije bio motiv ni za kupovinu, a ni za ovo
besmisleno raspravljanje sada s tobom.
Znaci da je tema kucni ljubimci, a ne i neki plisani:hahaha:
E stvarno ti hvala ko sreskom nacelniku.

- - - - - - - - - -

Dobijem ja danas prvih sest knjiga Kinga, kad ono neke tanke knjizice od po 80-100 stranica,
vidim da je samo jedan roman izdat u sest knjiga. Ja ne citam knjige ako nemaju barem 350 strana.
Dobila sm i ove druge, a one su bogami onako podebele i kilo zive vage po knjizi.

Back