Koju bi mi SF knjigu preporučili?

čitao sam frederika pola i kapiju i nisam je završio
jednostavno me je umorila čitajući je

trenutno čitam točak vremena , joj kako sam se zeznuo mislim dobra je odlična

elem sestra mi uzimala knjige za sebe u laguni sa popustom i ja joj onako na brzinu umesto martina džordža rekoh da je pisac džordan :dash::dash::dash::dash:
a laguna kao nekad polaris samo tako od jedne knjige pravi dve

moram sad i policu za knjige da kupujem

preporuka za točak

ko je slab sa finansijama >> http://www.wotprevod.org/

Poslednja izmena:
nisam čitao martina kao sto sam napisao gore mojom greskom sestra uze točak
tako da ne mogu da uporedjujem
idi na link iz mog gornjeg posta pogledaj pročitaj neće te ništa kostati pa proceni
prva knjiga se zove zenica sveta

takodje i >>> ovde imaš podosta knjiga
ako nisi čitao asimov je moja preporuka

Jel neko zna da li je kod nas preveden treci deo Vukodava (Волкодав. Истовик-Камень). I ako nije preveden, zasto? Posto nikako nisam uspeo da nadjem srpski prevod.

odeš na ovaj >>> sajt izdavačke kuće koja je izdala ranije vukodave
i pogledaš da li je knjiga uopšte u >>> najavi za izdavanje ili je već štampana
sad ako je dosad nisu preveli to mora da se lično raspitaš na sajtu od linka koji sam gore naveo

pozzzz :sanke::sanke::sanke::sanke::sanke:

Poslednja izmena:
Gluhovski, Metro 2033
samo, mojne kupujete ako citate na engleskom
ima da se skine za dz...legitimno...tj. s tom idejom je knjiga i pustena, u startu...

Gde ima na engleskom. Onomad je bilo samo na ruskom i jos gomila drugih sadrzaja na njegovom sajtu, ali sve na ruskom.

Nadam se da si prvo igrala igru pre citanja knjige. Tesko je zamisliti bez toga citav svet pod zemljom koji je osmislio Gluhovski. A i mnogo je strasnije tako kad se ponovo prezivljava strava i teskoba iz igre. z:)

Poslednja izmena:
Jel neko zna da li je kod nas preveden treci deo Vukodava (Волкодав. Истовик-Камень). I ako nije preveden, zasto? Posto nikako nisam uspeo da nadjem srpski prevod.

Књига је сигурно преведена јер један мој друг има сва три дела на српском. Е сад, не могу да ти помогнем и да ти кажем где је набавио јер никад нисам питала. Ако га начекам, питам па кажем. (;

Back