gost 186559
Veoma poznat
- Poruka
- 11.627
Umiranje iznutra od Roberta Silverberga, Tecite suze moje, reče policajac od Filipa K. Dika.,
Nemezis od Isaka Asimova i Enderova igra od Orsona Skota Karda.![]()
Covek u visokom dvorcu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umiranje iznutra od Roberta Silverberga, Tecite suze moje, reče policajac od Filipa K. Dika.,
Nemezis od Isaka Asimova i Enderova igra od Orsona Skota Karda.![]()

Jel neko zna da li je kod nas preveden treci deo Vukodava (Волкодав. Истовик-Камень). I ako nije preveden, zasto? Posto nikako nisam uspeo da nadjem srpski prevod.

Gluhovski, Metro 2033
samo, mojne kupujete ako citate na engleskom
ima da se skine za dz...legitimno...tj. s tom idejom je knjiga i pustena, u startu...

Metro 2033 ima preveden na naš jezik, ali je knjiga poskupa.

Gde ima na engleskom. Onomad je bilo samo na ruskom i jos gomila drugih sadrzaja na njegovom sajtu, ali sve na ruskom.
Nadam se da si prvo igrala igru pre citanja knjige. Tesko je zamisliti bez toga citav svet pod zemljom koji je osmislio Gluhovski. A i mnogo je strasnije tako kad se ponovo prezivljava strava i teskoba iz igre.![]()
Ja sam je isto dobio na poklon. Odlična je knjiga, meni se baš dopala.Ja sam je dobio na poklon za rodjendan. Tako da sam ustedeo 1300-1400 dindzi koliko je kostala u ono vreme.![]()
Jel neko zna da li je kod nas preveden treci deo Vukodava (Волкодав. Истовик-Камень). I ako nije preveden, zasto? Posto nikako nisam uspeo da nadjem srpski prevod.
Znam za Metro 2033,ali me interesuje da li bi mi neko mogao preporuciti jos neki dobar postapokalipticni roman?
eee...da li je neko citao od Son Rasela Recni sliv tmine prvi deo...Stazama i dvoranama podzemlja? Kakva je..dobila sam je na poklon..al jos nisam krenula da citam
smrc....sad sam se rastuyila...a bas sam s e obradovala necem novomti si je bar dobila na poklon
ja se zaebala pa oma pazarila oba dijela..: (