Koji znak ne volite i zasto,a koji gotivite i zasto?

• Začetnik teme Začetnik teme mali mis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slučajna prolaznica:
RAK:
mali mis:
nevolim RIBEu jer su nja nja nja nja, nece direktno nesto da kazu, ali zato obozavaju ogovaranje iza ledja...
a sve DEVICE koje znam imaju teske komplekse
BIKice su materijalisti, tj sponzoruse
LAVice vole da preteruju i da se hvale...
RAKice su nezne i tuzne
SKORPIJE su najbolje u krevetu ali i za sve ostalo
sto se tice ostalih znakova, nista posebno...

AMIN
:D :D :D :D
TESKO DA SU BIKICE SPONZORUSE, ONE (MI) SMO SAMO HEDONISTI I ESTETE, A TO IPAK ZNACI DA PORED MATERIJALNOG OSNOVA, OSOBA SA KOJOM SMO MORA DA BUDE I LEPA I PRIJATNA I TAKO DALJE... PA AKO UZ TO IMA I KINTU, SVE SE BOJIM DA BI OSTALI ZENSKI ZNACI TO ODBILI!

Ja ne volim lavove zato sto su tako egocentricni da to nije normlano....Otprilike saslusace te eto radi reda a onda ce odmah nastaviti pricu o sebi,analizirati do detalja sve sto im se taj dan dogodilo i ako slucajno na trenutak skrenes temu,uvredice se....Zato ni ne volim da se nesto mngo poveravam lavovima....Vodolije su mi nekako ok....Takodje,ne volim ni jarceve,ali kako sam mogla da primetim njih niko ne voli preterano....Ne svidjaju mi se muskarci device....Ostali znakovi su ok....Ja sam strelac i primetila sam da se najbolje slazem sa vagama i blizancima....

posto je tema irelevantna po dubljim pitanjima astrologije i totalno pristrasna,glasam:
ZA-OVNOVE! :P najuzbudljiviji,najagresivniji,najiskreniji,najdirektniji,najpreduzimljiviji,najmuzevniji,najinovativniji...ma,sve naj!
PROTIV-DEVICA! :(
smorovi,plasljivci,analiticari,dzangrizavci,cepidlake,inertni,neuroticni,davezi...cast izuzecima!

inace,devica sam u podznaku te je ovo vrlo samokriticno! :wink: znak mi je lav,al' nije bas red da za samu sebe i sebi slicne kazem da smo naj! a i nismo... :roll:

Back