Koji tip osobe/zene vas nervira?

nerviraju me osobe koje ne zele da prljaju svoje dragocene reci na osobe za koje po nekiv svojim kriterijumima procene da nisu lepe, pametne, uspesne u drustvu, tacnije, da nece imati koristi od njih. Ne volim one koje beze od odgovornosti i plase se da priznaju gresku, kamoli krivicu.
O onima koji dele etikete pojedincima ili grupama da i ne govorim.
Ne podnosim ogranicene ljude u svakom pogledu, nesvesne da izvan njihove pameti postoji zilion stvari vecih i lepsih od njih samih.

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Nerviraju me zene koje bi se prvom prilikom uvukle mom muskarcu u krevet... neke zbog njega, neke zbog kompleksa manje vrednosti(nikada nisu i nece imati takvog muskarca) a neke zato sto su ljubomorne na mene(da se zabavljam sa najvecim klosarom-one bi bile sa njim)...

nabroj :p dajdajdajda dajmi dajmi dajmi mi dajaaadaaaj mi kazi helln33 who sve :)

i onda ....is there anyone else !!! :twisted: :lol:

--------------------------------------
tema : ja sve znam ; ja sam ovo ono; ne umes da se izrazavas; ne umes na racunaru ne umes :lol:...a (ja) izvini ...ti umes da budes normalna kad treba a da to ne skontas drugachije i povuches se u sebe ?!? :rolleyes: da kazes otvoreno ti se ne obije o glavi posle :lol::lol:

Sad cu da vam napisem kako smo moj decko i ja resili taj problem, u stvari kako se taj problem resio sam od sebe. Kad je mene pre vise od jedne godine nervirala svaka sitnica kad neko nesto kaze, ja sam se pozalila decku za to ko me sve nervira, a on me je samo pitao opusteno :-) "Hocu li sve da ih pobijem?". I onda sam ja rekla sebi, stvarno, sta bi mogao da im uradi osim da ih pobije sve? :-) To mi je bilo smesno. I od tada me bas niko ne nervira. Bukvalno, niko.

Zar ima takvih??! Oral...O, Bože...:roll: Pa, kad (se)daješ- onda (se) daješ.Ništa polovično! :mrgreen:
То се у нашој струци зове ''орал каријера''.:lol:

Имам другара хирурга ( ортопед) и кад му се жена порађала, дошао код анестезиолога да уговори епидуралну.
А анестезиологица баш од те сорте.:lol:
Глупа да не може бити глупља, али анестезиолог у сред кл. центра у Београду. ово је већ туга.

Све у свему, почела она њему да прича ( при томе не зна да је човек хирург и да свакодневно са анестезиолозима у контакту) како је епидурал кева за порођај, како се ту игла убада под углом од оно 86,37 степени...изгубила се у облацима и сопственом незнању после треће реченице...у неком тренутку ( њему дошло да је мало провоцира:lol: тако паметну ) па јој каже ''Немојте ви докторка ништа да бринете, ја ћу на порођају да будем поред моје жене, па чим крене превише да се џилита ја ћу да јој подвикнем!''
Ју, реакција је била равна ерупцији ''Ви мушкарци се СВИ исти, сви сте млакоње, сви се занесвестите чим крене порођај...''...а он настави даље ''Ма докторка, нате, не бих ја никог увде малтретирао зато порађање, да се ја питам моја жена би се као свака права Српкиња код куће порађала, али закон не одобрава.''.ту је већ била експлозија...мислим, пази на које форе жена пада, свађа се урла и да ни једног тренутка не помисли да се овај зеза...све се завршило кад је у ординацију ушаодруги анестезиолог и ословио га са ''где с'колега?''...мученица је демонстративно напустила собу....***. ето какве седе на каквим позицијама само зато што им није гадно да рашире ноге коме треба...а ти мушкарци који то одобравају су ми још љигавији.

То се у нашој струци зове ''орал каријера''.:lol:

Имам другара хирурга ( ортопед) и кад му се жена порађала, дошао код анестезиолога да уговори епидуралну.
А анестезиологица баш од те сорте.:lol:
Глупа да не може бити глупља, али анестезиолог у сред кл. центра у Београду. ово је већ туга.

Све у свему, почела она њему да прича ( при томе не зна да је човек хирург и да свакодневно са анестезиолозима у контакту) како је епидурал кева за порођај, како се ту игла убада под углом од оно 86,37 степени...изгубила се у облацима и сопственом незнању после треће реченице...у неком тренутку ( њему дошло да је мало провоцира:lol: тако паметну ) па јој каже ''Немојте ви докторка ништа да бринете, ја ћу на порођају да будем поред моје жене, па чим крене превише да се џилита ја ћу да јој подвикнем!''
Ју, реакција је била равна ерупцији ''Ви мушкарци се СВИ исти, сви сте млакоње, сви се занесвестите чим крене порођај...''...а он настави даље ''Ма докторка, нате, не бих ја никог увде малтретирао зато порађање, да се ја питам моја жена би се као свака права Српкиња код куће порађала, али закон не одобрава.''.ту је већ била експлозија...мислим, пази на које форе жена пада, свађа се урла и да ни једног тренутка не помисли да се овај зеза...све се завршило кад је у ординацију ушаодруги анестезиолог и ословио га са ''где с'колега?''...мученица је демонстративно напустила собу....***. ето какве седе на каквим позицијама само зато што им није гадно да рашире ноге коме треба...а ти мушкарци који то одобравају су ми још љигавији.

Ma, Sevilja, sve je "u redu " kad šire noge", bljak je "za oral"!!!:mrgreen:

Back