Koji tip osobe/zene vas nervira?

>> Pa kao tip osobe nerviraju me oni što gaze i preko mrtvih a i preko živih - a zarad ostvarenja svojih ličnih ciljeva >>> Nego ne možeš ih odmah prepoznati - kriju se u ´´masi´´...

>> A od tipova žena one što mnogo vole da koriste ono : cile, mile,srce ,dušo , dušice, srećice....A onda ti zariju nožekanju u leđa - a ti ne znaš - šta te snašlo...

:vudu::vudu::vudu:

..............Hexy.................... :zstidljivko:

One koje uvek sve znaju, pitaju te nesto i kada pokusas da odgovoris prekinete u pola jer zna sta si htela da kazes, ili jos gore ni ne saslusa te do kraja, vec ispaljuje drugo...trece pitanje. A kada ti postavis pitanje pravi se da nije cula ako joj ne odgovara. Ili se nadje u zurbi.
Oni koji sve znaju i sto se posla tice, pita te da joj pomognes oko nekog problema, kod mene je to obicno pitanje u vezi kompa jer najbolje od svih radim na njemu i znam u vezi njega, i onda kada im resim problem kaze mi ,,pa to sam i ja znala,,. E onda mi dodje da ono sve ponistim i da je nateram da ponovi.
Nesposobne, aljkave, tracare ali zato uvek spremne da hvale i isticu sebe i svoj rad, i one koje imaju jezik koji im se po podu vuce, takozvane alapace.

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

Brate to nije opis lepotice nego iskompleksirane ribe! Moja ortakinja se upravo ponasa tako. Ruku na srce u faci je lepa ali je brate mnogo masna i debela i kao svaki put kad izadjemo negde ona me po 10000000000 puta pita da joj kazem da li je lepa. idemo ulicom lik prodje pored nas pogleda je cisto onako usput njen komentar je ovaj oce da me krese. Stojimo na bir festu milion ljudi oko nas nevidjena guzva svi se guraju neko prodje pored nje ocese je njen komentar je ovaj me muva...I tako da ne duzim dalje svima je jasno da se ovde radi o kompleksu nize vrednosti...Jbga riba je stvarno masna.

..kakva tema..nervira me toliko toga,
a opet ne potresa me gotovo nishta..
..prevrnem ochima u sebi, nasmeshim se u lice i vozim dalje..
..sa ljudima se zivi, stepen nerviranja odredjuje samo kolichinu
vremena koje dobrovoljno provodim sa njima..

..sve u svemu, ne ljubim i ne poshtujem ljudsku rasu bash mnogo..
..imam oko i nos za kvalitetne ljude,
raduje me da ih josh uvek ima,
a ponekad rastuzi to shto ih je sve manje..

Mene nervira kad naidjem na primerak slican sebi, onda se pretvaram u svaku kategoriju i podkategoriju ovde opisanu, ne bih li na neki nacin bila prihvacenija, primecenija...
Po mom misljenju, vecina zena su nekad sline, nekad intelektualke, lepotice, zrtve, kiborzi, sveznalice, pa i ja sam. I to zavisi od toga na kakvu osobu naidjem. Ako sam sa zenom zrtvom, onda sam sveznalica, ako je tu muskarac koji hoce da mi ugodi, onda sam po analogiji zena slina, ako sam u drustvu lepotice, onda sam i ja lepotica. Ako neko cuti, ja sam brbljiva, ako se pojavi neko brbljiviji, namece mi se cutanje. Nekad sam i samo normalna. I ne bi me zacudilo kad bih videla kako je moja komsinica svom muzu kiborg, kolegama slina, mojoj mami intelektualka, meni sveznajuca... Ljudi su jednostavno promenjivi i prilagodljivi.

Тип људи који ме нервира...
то су особе које ме пет минута након упознавања већ ословљавају са душо,љубави,малена,пиле итд. Одмах знам да је неки жешћи фолирант.
Нервирају ме људи који лажу до бесвести и покушавају да фасцинирају људе својим небулозама.
А понајвише ми иду на живце они који турају нос где му није место а нико их ништа није питао.
Има таквих и жена и мушкараца.

Набројала сам типове људи које упознам и онда се само склоним од њих.
Што се тиче злих, оваквих, онаквих, нема их у мом животу, дружим се са онима који ми одговарају.
Немој да бринеш ти за мене! z:kiss:

z:mrgreen:

Нема поенте не нервирати се за ТОЛИКО лоших људи на овој планети...кад зависиш од кретенског шефа/лудог профана/злобне тазбине или чега већ помириш се са судбином... z;)

E strasno..kako to da te ne nerviraju lazovi..zli..zlonamerni..osvetoljubivi..sujetni
Pa navela je lažove :dash:

I mene nerviraju baroni. To nisu klasični lažovi, spremni da ti zabiju nož u leđa, uopšte nije stvar u tome..... to su ljudi koji malo previše fantaziraju i od toga prave biznis. Čak su jako zanimljivi na kratko, ali počinju da se penju na gangliju kada se sami postave u situaciju da vam nešto obećaju ili ponude, a vi ne da ste izgubili poverenje u njih, nego ga nikada niste ni imali :neutral:

Onda se čudesno uvrede na vaše nepoverenje :neutral:

Pesimiste-oni što na sve gledaju negativno;
"Dramaturge"- oni kojima je svaki komarac slon;
Lajavce-oni što nemaju svoj život pa vode tuđu brigu;
Kvazi intelektualce-oni što nemaju pošteno ni osnovnu školu završenu ali su uvek "najpametniji" (primer mog direktora,al` ga hoće pare pa mu škola nije trebala);
"Markirane" kupce-one što kupuju zbog etikete stvari,po mogućnosti da ista bude što vidljivija i da kako i cenu mogu da zadrže negde na vidljivom mestu da bi se hvalili koliko nula su dali za tu stvar...a posle posuđuju pare za leba (primer koleginice s posla):
Seljake-po vokaciji ne po mestu rođenja;
Ma ima toga da se stavi na spisak koliko hoćete ali eto nekoliko...

Mislim da ti mislis na iskompleksirane zene,samo se one ponasaju tako, da na ovaj ili onaj nacin iritiraju druge.Normalna osoba nema potrebe za posebnim isticanjem i privlacenjem tudje paznje,zato sto je sigurna i zna ko je.

Tacno.
Mene nerviraju ljudi koji sve znaju,u sve se petljaju,ne prihvataju tudje sugestije,misljenja...samo su oni uvek u pravu.z:((

Back