bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
a el ona dala onom "gde s'kolega"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snobovi su najfuj, ali šta da radiš kad ja najboljoj drugarici onako u pola razgovora kažem: j.b.t. pa ti si stvarno snob, a onda odgovori: Jesam, što?!? Razoružala me je u dva poteza.To je dovoljno..najgori su..bivsem najboljem prijatelju sam to rekao..malo pojasnio kako se dolazi do novca..kako ne ceni druge ljude i njihov rad..i priznao je da sam u pravu.
one sto su spremne da pruzaju seksualne usluge (oral)radi banalnih stvari u poslu!
![]()
Zbog takvih ispadnes iz igre.
O fuj![]()
То се у нашој струци зове ''орал каријера''.
***. ето какве седе на каквим позицијама само зато што им није гадно да рашире ноге коме треба...а ти мушкарци који то одобравају су ми још љигавији.
musko/zenske snobove,pametnjakovice koji misle da sve znaju i da je to sto znaju i rade najbolje..to nije samouverenost jer je bez podloge ..to je glupost..osnov onoga sto ne volim kod ljudi je glupost i primitivizam..
..neminovnost su ..svuda su oko nas i tamo gde ih namanje ockujes..koliko god ih izbegavas ..po nekada se i susretnes sa njima..i onda ne uradis nista..samo ih zaobidjes..bar ja tako..
Mene nerviraju one sto u crkvi nose maramu, a cim izadju misle o skidanju gaca..i ko zna o kojecemu jos..![]()
Mene nerviraju one sto u crkvi nose maramu, a cim izadju misle o skidanju gaca..i ko zna o kojecemu jos..![]()
ajooj..mene nerviraju samo ove s maramom..ove druge mogu da prodju.
mene u poslednje vreme nerviraju zene koje skoro na svaki post pisu kako bi mu dale reputaciju ali eto ne mozedu jer su ispucale za taj dan(i onda obavezno kukanje na administraciju sto im ne odbori vise municije na 24h i pitanje kako to uopste funkcionise blabla )
uh kako me to nervira
1.ako nemas municije cuti ili pohvali post samo recima a ne i zelenom bombonom,nije pod moranje
2.forum pun gluposti ,da mi je znati na sta ste ispucale municiju![]()