Mene nerviraju kompleksasi.Samo oni.
Valjda.
Valjda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je dovoljno..najgori su..bivsem najboljem prijatelju sam to rekao..malo pojasnio kako se dolazi do novca..kako ne ceni druge ljude i njihov rad..i priznao je da sam u pravu.snobove
Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova
Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".
Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...
A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...
Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?
one sto su spremne da pruzaju seksualne usluge (oral)radi banalnih stvari u poslu!
![]()
Zbog takvih ispadnes iz igre.
O fuj![]()
То се у нашој струци зове ''орал каријера''.Zar ima takvih??! Oral...O, Bože...Pa, kad (se)daješ- onda (se) daješ.Ništa polovično!
![]()
То се у нашој струци зове ''орал каријера''.
Имам другара хирурга ( ортопед) и кад му се жена порађала, дошао код анестезиолога да уговори епидуралну.
А анестезиологица баш од те сорте.
Глупа да не може бити глупља, али анестезиолог у сред кл. центра у Београду. ово је већ туга.
Све у свему, почела она њему да прича ( при томе не зна да је човек хирург и да свакодневно са анестезиолозима у контакту) како је епидурал кева за порођај, како се ту игла убада под углом од оно 86,37 степени...изгубила се у облацима и сопственом незнању после треће реченице...у неком тренутку ( њему дошло да је мало провоциратако паметну ) па јој каже ''Немојте ви докторка ништа да бринете, ја ћу на порођају да будем поред моје жене, па чим крене превише да се џилита ја ћу да јој подвикнем!''
Ју, реакција је била равна ерупцији ''Ви мушкарци се СВИ исти, сви сте млакоње, сви се занесвестите чим крене порођај...''...а он настави даље ''Ма докторка, нате, не бих ја никог увде малтретирао зато порађање, да се ја питам моја жена би се као свака права Српкиња код куће порађала, али закон не одобрава.''.ту је већ била експлозија...мислим, пази на које форе жена пада, свађа се урла и да ни једног тренутка не помисли да се овај зеза...све се завршило кад је у ординацију ушаодруги анестезиолог и ословио га са ''где с'колега?''...мученица је демонстративно напустила собу....***. ето какве седе на каквим позицијама само зато што им није гадно да рашире ноге коме треба...а ти мушкарци који то одобравају су ми још љигавији.