Koji su vaši Fetiši

Čita li ovo @Zla Beba ? 😂
Ona se plaši priznati nam. 🤣
Dok ti bez problema i uživaš još. 😂
I to sam nasao refurbished simens.
Znas kako se cuje?
Ovako:.......
Ne cuje se. Samo s vremena na vreme cujes buc, kad malo povuce vodu. Filter na akvarijumu je glasniji od nje.
Cim budem sam, ima da se skinem go i trljam o nju. Ima da stavim jaja na gumu od vrata i da stezem, taman onako na granici bola i zadovoljstva: ah faa ah faa.

Bro, to nisu fetisi.
Fetis bi ti bio, na pr, kada bi se palio na njena stopala i da si joj ortoped. I onda se igrate tako sto ona dodje na pregled kod tebe, ti izmes instrumentr, pa merkas, pa kuckas i td..
A to da joj stavis prstice u cupi dok ti sedi na krilu... To nije fetis. To se zove: bojim se da kazem koji je moj pravi fetis. :D
Za mene jesu, ne bih rizikovao da trljam jaja o ves masinu, sudoperu ili da guram qurac u usisivac,, nije higijenski.

I to sam nasao refurbished simens.
Znas kako se cuje?
Ovako:.......
Ne cuje se. Samo s vremena na vreme cujes buc, kad malo povuce vodu. Filter na akvarijumu je glasniji od nje.
Cim budem sam, ima da se skinem go i trljam o nju. Ima da stavim jaja na gumu od vrata i da stezem, taman onako na granici bola i zadovoljstva: ah faa ah faa.
Ala sunce ti. 😂
Hoćeš uspjeti preživjeti ovaj dan?

Pa to. Kao medjusobno masturbiranje. Aj da je oko nekog totema. Isklesu nekakav falus i vadzjaner od drveta, izrezbare rune, popale svece okolo i masturbiraju bogovima plodnosti. Al ovo, kao volim kad vidim pichku 😜
Sta ima lepse od toga kad zena izvadi djanu :mrgreen: a ti totemi i ostali qurcevii radi atmosfere to je najmanji problem.
...ili kad gledas kako svrsava ili svrsavate u isto vreme.

Back