Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uvek sam imao afinitete, prema društvenim predmetima, tako da, ovi drugi (prirodni), mi i nisu baš, bili saveznici, u višegodišnjoj i mukotrpnoj borbi, za goli opstanak.
Profesor animira dobrom, jasnom pričom i zanimljivostima. Kada ti niko u odeljenjima u kojima predaješ nema peticu, trebalo bi da se zapitaš u čemu je problem: u tebi ili u đacima ?
Profesor animira dobrom, jasnom pričom i zanimljivostima. Kada ti niko u odeljenjima u kojima predaješ nema peticu, trebalo bi da se zapitaš u čemu je problem: u tebi ili u đacima ?
matematika,istorija,geografija - matematika me i sada ne interesuje a istoriju učim na netu ali onakvu kakva manje više treba da bude tj kakva jeste
geografiju regularee
Kako ja da skapiram razliku izmedju lokativa i onog drugog padeza? Posebno moram da izbjegavam pominjanje Svedske ! Ja l u Svedsku ili u Svedskoj joj. Prirodno mi tu uvijek pogresno hahah
Kako ja da skapiram razliku izmedju lokativa i onog drugog padeza? Posebno moram da izbjegavam pominjanje Svedske ! Ja l u Svedsku ili u Svedskoj joj. Prirodno mi tu uvijek pogresno hahah
Nisam ja jezicki profesionalac ali mozda recimo ovako:
Ja se nalazim u Svedskoj - lokativ (mirovanje, stanje, nalazis se na nekom mestu).
Ja putujem u Svedsku - akuzativ (kretanje, promena mesta).
Na isti nacin se u smislu mesta, lokacije, razlikuju dativ i akuzativ u nemackom, npr.