Koji novi akumulator?

Evo jos malo o baterijama za one koji ne znaju pa da se ne čude kad kupe jeftino od dobrog brenda pa im ne traje koliko su mozda očekivali
Varta Black Dynamic batteries (Bosch S3 batteries) predvidena da radi 3-4g

Varta Blue Dynamic batteries (Bosch S4 batteries) predviđena za 4-5g . .

Varta Silver Dynamic batteries (Bosch S5 batteries) za 5+g

Jok original fabrički prva ugradnja exide jedva sastavio 2 godine.
Opet ponavlja isto. Na prethodnoj strani sam postovao koji koristim. Ocigledno da ne obraca paznju, ili ne zeli da obrati, da je u pitanju Carbon Boost. A taj Carbon Boost, jedino ako njegov auto moze putovati kroz vreme, mogao je biti u njegovom autu prva ugradnja. Jednostavno, ti akumulatori su izasli na trziste Juna 2019.

https://www.bmb-consult.com/en/presscentre/2019/exide-carbon-boost-2-0
Carbon Boost 2.0 is available for the first time on Exide’s EFB range, and as an upgrade on its Premium batteries, beginning in June, 2019.
Pa neka ponovi, jos koji put, kao i koje je godiste njegov auto.

To treba više paziti da bude onaj bez otvaranja ćelija. Uvek uzeti malo bolji ne najjeftiniji od brenda. Recimo crna varta/boš su u rangu mustang krševa.

Prošli je na ladi bio mustang, svako malo sam morao da ga vučem, otvaram, dosipam destilovanu, dopunjavam

Kao što sam napisao sa novim autom je dobijen exide akumulator koji je jednom rečju bio katastrofa. Od prvog dana je prilikom verglanja gasio muziku i bord. Posle moraš da vadiš osigurač ili klemu da bi resetovao. Posle tačno dve godine je potpuno crkao i zamenjen novim plavim bošom koji je besprekorno radio punih 8 godina. Pre par godina opet kupljen nov plavi boš za oko 70 evra. Ne bih se zezao sa egzide smradom ni da je džabe.

Back