- Poruka
- 72.767
Plavi bosch 50 ah 65 evra traju po 8 godina. Nikada ne menjam tim koji pobeđuje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Original fabricki?Meni prethodni plavi bosch radio okruglo 8 godina pipnuo ga nisam.
exide nije neka marka za akumulatore, medju jeftinijima je, malo i ja znam o tome..Jok original fabrički prva ugradnja exide jedva sastavio 2 godine.
automobil ili neko dr.vozilo?Originalni fabrički exide 2 godine posle bosch 8 god pa sam opet uzeo isti
Avionautomobil ili neko dr.vozilo?
koji motor?
Avionskikoji motor?
Opet ponavlja isto. Na prethodnoj strani sam postovao koji koristim. Ocigledno da ne obraca paznju, ili ne zeli da obrati, da je u pitanju Carbon Boost. A taj Carbon Boost, jedino ako njegov auto moze putovati kroz vreme, mogao je biti u njegovom autu prva ugradnja. Jednostavno, ti akumulatori su izasli na trziste Juna 2019.Jok original fabrički prva ugradnja exide jedva sastavio 2 godine.
Pa neka ponovi, jos koji put, kao i koje je godiste njegov auto.Carbon Boost 2.0 is available for the first time on Exide’s EFB range, and as an upgrade on its Premium batteries, beginning in June, 2019.
Koliko sam video ovaj ne moze da se otvori, nema one cepice.To treba više paziti da bude onaj bez otvaranja ćelija. Uvek uzeti malo bolji ne najjeftiniji od brenda. Recimo crna varta/boš su u rangu mustang krševa.
Prošli je na ladi bio mustang, svako malo sam morao da ga vučem, otvaram, dosipam destilovanu, dopunjavam
To sto si ti baksuz ne znaci da je to los brend.Obrni okreni exide akumulator prva ugradnja u hyundai je zaiebavao od prvog dana. Gasio muziku i bord itd. Đubre je moglo da ošteti nov auto. Za izbegavanje.