mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.061
Pa nije mogao 80tih je to bila ekskluziva za formulu 1.Pa onda bi proizvodjac negde objavio da moze neki drugi.
I moj hyundai ima hromirane hilzne a nekada je to imala samo formula 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije mogao 80tih je to bila ekskluziva za formulu 1.Pa onda bi proizvodjac negde objavio da moze neki drugi.
Pisala sam na nekoj drugoj temi o tom korodiranju aluminujuma.Kog aluminijuma u čontri, prskalici ili plastičnim crevima i diznama prskalica? Jel stvarno misliš da je nešto pametno unutra?
Jedino što je smrtonosno je kamenac.
80te su bile turbo era tada se testiralo sve i svasta, motori su isli i do 1400-1500 konja, ali su bili ne bas pouzdani pa posle opet vratili na atmosferske koji su isli 900 konja pa i 1000 sto je neki limit, ali zvuk je bio najbolji a motori se vrteli i do 20 000 obrtaja.Pa nije mogao 80tih je to bila ekskluziva za formulu 1.
I moj hyundai ima hromirane hilzne a nekada je to imala samo formula 1.
Plastična posuda u koju sipaš tečnost za brisače. U toj instalaciji nema aluminijuma shodno tome ni oksidacije/korozije.Pisala sam na nekoj drugoj temi o tom korodiranju aluminujuma.
Ne znam šta je to “čontra”.
Piše bmw ulje i bmw antifriz i to isključivo u ovlašćenom servisu.ispisaj se u flasu i sipaj
pa jel bi propisao proizvodjac sta treba da bi ti pitao sta da sipas ili da sipas to sto pise da treba
bukvalno ti pise na ekspanzionoj posudi sta treba da sipas
i btw ne sluzi antifriz samo da ne bi mrznula tecnost nego i povecava temperaturu kljucanja i sprecava pojavu pene kad radi pumpa i ima vise aditiva za razlicite svrhe.
Šta brljaš onda o koroziji tuPlastična posuda u koju sipaš tečnost za brisače. U toj instalaciji nema aluminijuma shodno tome ni oksidacije/korozije.

Bingo!Piše bmw ulje i bmw antifriz i to isključivo u ovlašćenom servisu.
Ti si se uhvatila za tečnost brisača a ja pričam o antrifrizuŠta brljaš onda o koroziji tu
Eno te čekamo na važnoj temi

Ja sam ti ovde obuhvatila čak 4 problema ali ti ništa ne kontašTi si se uhvatila za tečnost brisača a ja pričam o antrifrizu

Plavi je za dečake, roze za devojčice.šta fali malio da se pomešaju plavi i roze?
Zar to nije isto? @bird againTi si se uhvatila za tečnost brisača a ja pričam o antrifrizu
Obrnuto je, roze za dečake, plavo za devojčice.Plavi je za dečake, roze za devojčice.
Nema mešanja.
Roze antifriz za hladnjak, plavi antifriz za pranje šoferšajbne.Obrnuto je, roze za dečake, plavo za devojčice.
Nije isto. Zezaš me?Zar to nije isto? @bird again
Boja antifriza označava njegovu vrstu i aditive koje proizvođači originalne opreme navode kao potrebne za zaštitu motora od pregrijavanja i korozije. Trenutno ne postoje službeni standardi boja za tečnost i, zavisi od marke, one mogu označavati različite stvari, ali postoje neka uvriježena pravila.Roze antifriz za hladnjak, plavi antifriz za pranje šoferšajbne.
Nemam pojma, sipam antifriz u rezervoar za pranje šoferšajbne jer jedino on ne ledi na niskim temperaturama.
Šta reče ono u hladnjak sipaš?Nemam pojma, sipam antifriz u rezervoar za pranje šoferšajbne jer jedino on ne ledi na niskim temperaturama.
Samo plavi, naravno.

Zavisi od sezone.Šta reče ono u hladnjak sipaš?

Zanemari, pišem gluposti ...Zavisi od sezone.
Leti samo rakiju (što lošija brlja, to bolja za hladnjak), a zimi je najbolji roze antifriz.
koji god hoces ja sam sipao pre i flasiranu vodu pa mi nije nista. temperatura eventualno ide do -1 pa shodno time 30% antifriz 70% voda dosta, a brend uzmes koji je preporucenoTrenutno u minija ide plavi antifriz koji se menja na 4 god. Plan mi je da ga komplet promenim jer menjam i neku plastičnu račvu koja pušta, to im stalno puca jbg loš dizajn.
Može li da se sipa roze antifriz koji ide u novija vozila?
Inače postoje zeleni (stari automobili) plavi noviji i roze novi automobili. Ne smeju da se mešaju međusobno.
Usput dok to budem radio opraću zadnji deo motora i letvu, minijev motor ima jako loš dizajn kada menjaš filter ulja iscuri ti po manžetnama letve. Svaki put pora da se pere inače ulje sve pojede.
Pogledajte prilog 1809427