Koji novi akumulator?

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.258
Никад већи избор акумулатора. Гомила марки на тржишту. Свако данас производи али и примећујем да су цене због конкуренције ниже него некад.

Не гледам марку, већ цену и колико година гаранције!

Uz'o si njihov najeftiniji.

Ovaj jes' duplo skuplji, al' cepa samo tako. Tri leta, dve zime, velika vecina samo gradska voznja. Dopunjava se tom voznjom samo tako. Tako i reklamiran. Grehota bi bila ne osveziti ga malo. Za trecu zimu, stavljen na punjac.

Akumulator.jpg

Proizveden 2022g. Bese mesec, dva meseca nakon izlaska iz proizvodnje kupljen.

Ne može ovaj od 5000 din dve god max. Ovi skuplji mogu 4-5

Uvek kontrolišem nivo elektrolita i dopunjavam po potrebi. Naravno proveravam punjenje unimerom i: ovi jeftini od 5 iljade ne mogu duže od dve godine.

Uz'o si njihov najeftiniji.

Ovaj jes' duplo skuplji, al' cepa samo tako. Tri leta, dve zime, velika vecina samo gradska voznja. Dopunjava se tom voznjom samo tako. Tako i reklamiran. Grehota bi bila ne osveziti ga malo. Za trecu zimu, stavljen na punjac.

Pogledajte prilog 1640251

Proizveden 2022g. Bese mesec, dva meseca nakon izlaska iz proizvodnje kupljen.
Taj exide je neopevano đubre, dobio sam ga uz novi hyundai fabrička ugradnja. Zajebbavao me od prvog dana i crkao tačno posle 2 godine. E ako takvo gowno ugrađuju u novi auto dabogda im se kuća zapalila!

I to zeza bord i muziku samo ih isključi pa moram da vadim osigurač! Kupio novi plavi bosch trajao 8 godina. Opet uzeo isti plavi.

Ne može ovaj od 5000 din dve god max. Ovi skuplji mogu 4-5

Uvek kontrolišem nivo elektrolita i dopunjavam po potrebi. Naravno proveravam punjenje unimerom i: ovi jeftini od 5 iljade ne mogu duže od dve godine.
5000 dinara akumulator?
Ja sam za moj dao skoro 6000 dinara koji ima samo 45 mah jer mi jaci i ne trebai imam 3 godine garanciju.
Mogao sam da uzmem i tu najnizu klasu akumulatora ali neka hvala.

Back